3 arkadaş halı silkelerken pencereden düştü

Bartın'da evin penceresinden halı silkelerken korkuluğun kopması sonucu 4 metre yükseklikten düşen 3 üniversite öğrencisi yaralandı.

GİRİŞ 16.08.2017 10:31 GÜNCELLEME 16.08.2017 11:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi’ndeki 4 katlı apartmanın 1’inci katında oturan üniversite öğrencileri ;18 yaşındaki İsmail Malkaç, 19 yaşındaki Seçkin Zabınca ve 20 yaşındaki Mustafa Cihangiroğlu pencereden halı silkelemeye başladı. Önlerinde bulunan korkuluğun kopması sonucu dengesini kaybeden 3 öğrenci, 4 metreden beton zemine düştü.

Çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri öğrencilere müdahalede bulundu. Öğrenciler, ambulansla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikeleri bulunmayan öğrencilerin tedavisi devam ediyor.

YORUMLAR 7
  • Kanuni-TR 6 yıl önce Şikayet Et
    Gebzede zamaninda calistigim kupestecide biz o korkuluklari bana inanmazsiniz elimizle vidaliyorduk. Cunku duvar kopuk doldurma.. Vida yalama gibi bosa donuyor.. Etrafinida silikonluyorduk. Bir boyle iki boyle binayi yapanin cakalligini fark ettim isten ciktim. Su an oturdugum evde kat arasinda tahta merdivem var. iskan verirlerken incelemeye geldiler agizlari ile kanune bu yasak yanginda kimse cikamaz burdan dedi yanar bu dedi ama yinede muteahhit iskani aldi. Nasil oluyor bu? Reis her zaman zamaninin otesinde dusunuyor ama alt tabakalarda ki yiyiciler oldugu surece Reis ne yapsin? Haramı seven para para diye yirtinan memurlar oldugu surece insaat ve diger sektorler guven kaybeder..
    Cevapla
  • Konuk 6 yıl önce Şikayet Et
    O korkuluklara güvenmeyin. Eski demir korkuluklar gibi sanmışlar.Birde apartmanda halı silkelenmez. Apartman yönetmeliğine aykırı.
    Cevapla
  • şefkat 6 yıl önce Şikayet Et
    o korkuluğu takandan hesabı sorulmalı
    Cevapla
  • Sas 6 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun
    Cevapla
  • adil 6 yıl önce Şikayet Et
    yapı denetim acilen bu tavandan yere kadar olan cam plan projeleri yasaklamalı maliyeti azaltıyor mütahitler tercih ediyor çok tehlikeli korkuluk var diye çocuklar çarpıyor vuruyor 3 seneye kadar türkiyenin en büyük sorunu bu şekildeki ölümler olacak acil önlem alınmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı