Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi Bağdat Caddesi'nde 13.30 sıralarında meydana geldi. Maltepe Tugay yolu'nda bulunan hayvan pazarından kaçan boğa, minübüs yoluna girdi. Uzun süre sahipleri tarafından kovalanan boğa, karşıdan kaşıya geçmekte olan bir kadına saldırdı. Boğanın arkasından gelişini fark etmeyen kadını vatandaşlar uyarması yeterli olmadı. Ayakları yerden kesilen kadın, düştü. Yaralı kadına çevreden gelen vatandaşlar ilk müdahaleyi yaptı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Özlem Erdem'i hastaneye kaldırdı. Kartal Lütfü Kırdar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erdem'in kalçasında kırık olduğu tespit edildi. Erdem tedavisinin ardından taburcu edildi. 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • türkmen 02.09.2017 00:53
    bacımıza geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Yalnız şu dolmuşa da dikkatli bakın kenarda duran beyaz arabaya zarar veriyor durup dururken:)
  • Bir VatanSever 31.08.2017 16:45
    O boğanın sahibine unutamayacağı ceza verilmeli ki halk güvenliğini tehdidin ne demek olduğunu herkes görüp anlasın.Yoksa daha çok insanın canı yanar.
  • Soner 31.08.2017 11:19
    Bu boğanın sahibine dava açılmalı , hayvanına sahip çıkması lazım, adı üzerinde boğa tehlikeli bir hayvan ve malesef boğanın sahibi hayvanına sahip çıkmamıştır, bu kadının günahı nedir ya ?
  • OttoMan 31.08.2017 10:58
    Tamam artık Bundan sonra işimiz var. Kesilen Biçilen Kırılan seyret dur. Ne videolar çıkar