Elazığ’da kendisi ile düet yapıp sosyal medyada paylaşan 28 yaşındaki Hakan Dinç'in videosu sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

Elazığ’da yaşayan sondaj ve hafriyat işiyle uğraşan 1 çocuk basası 28 yaşındaki Hakan Dinç, "Smule" adlı programı yaklaşık 1 yıl önce kullanmaya başladı. Dinç, kendisinin seslendirdiği türküleri sayfasında paylaştı. İnsanlar tarafından türkülerinin ilgi görmesinin ardından Dinç’in aklına kendisiyle düet yapmak geldi. Daha sonra kendi sayfasında seslendirdiği ‘Bugün bana dokunmayın’ parçasıyla düet yapan Dinç bunu sosyal medyada paylaştı. Dinç'in kendisi ile söylediği türkü paylaşımı kısa süre sonra ilgi odağı olarak sosyal medyada binlerce tıklandı.

Yaklaşık bir senedir "Smule" programını kullandığını belirten Hakan Dinç, “Programa katılmam daha çok arkadaşlarımın önerisi ile oldu. Programa katıldıktan sonra ister istemez bir kitleye ulaştım. Ulaştığım kitle sesimi beğenmeye başladı. Smule’de kendi sayfamda paylaştığım türkü ile kendim düet yapmak istedim. Daha sonra kendimle yaptığım düeti çevreme dinletmek için Facebook’ta paylaştım. Paylaşımdan 2 saat sonra acayip yoğunluk oldu. Buna ben bile inanamadım” dedi.

Yorumlar 0 Yorum Var