Gaziosmanpaşa'da sahibinin elinden kurtulan iki pitbull cinsi köpek sokak kedisine saldırdı. Köpeklerin sahipleri pitbullara tekme atarak kediyi kurtarmaya çalışsa da kedi parçalanarak can verdi.Tüm bu yaşanan pitbull vahşeti ise amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Gaziosmanpaşa'da sahiplerinin elinden kurtulan 2 pitbull cinsi köpek sokaktaki bir kediyi yakaladı. Kediyi ısırmaya başlayan köpekleri adeta vahşete neden oldu. Sahipleri kediyi kurtarkmak için pitbullara tekme atmaya başladı. Ancak kedi paramparça olarak can verdi.Tüm bu yaşananlar sırasında vatandaşlar da bu vahşeti film izler gibi izledi.

Yaşanan pitbull vahşeti ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntüde, iki pitbull cinsi köpeğin bir kediyi dişlerinin arasına alarak çekiştirdiği ve sahipleriyle vatandaşların kediyi kurtarmaya çalıştığı görülüyor.Sahipleri defalarca köpeklere tekme atsa da pitbullar kediyi parçalayarak öldürüyor. Bu sırada vatandaşlar bu vahşeti film izler gibi izliyor.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • gerçekler 13.11.2017 18:46
    bu köpek değil canavar neden devlet bu işi çözmüyor anlamış değilim,bunlar öldürmek için programlanmış köpek görünümlü cavanarlar
  • pabuç 12.11.2017 11:52
    bu köpekleri beslemek mecburimi değil. yasaklansın. besleyende tutuklansın.
  • ceza 11.11.2017 22:17
    çoluk çocuk bu tehlikeli köpekle dolaşıyor. yasaklanmalı, ceza uygulanmalı. böyle serserileri öttürecen.
  • bayırbucak 11.11.2017 19:45
    pitbul sahipsiz dolaşıyor gibi zaten 15 20 yaş arası mahallenin serserisi hesapta elinde tasma bence bu köpekten tehlikeli sahibi
  • özgür 11.11.2017 17:22
    kaç yıl pitbull besledim ve şu kadar net söyliyeyim o iki çocuk kediyi kurtarmak için değil aksine pitbullar daha iyi ısırsın diye vuruyorlar.bu tür köpekler kesinlikle ağızlık ile dolaştırılmalıdır bunun başka çaresi yok.
Daha fazla yorum görüntüle