Eşini öldüren sanık: Beni eve gizlice...

Kayseri'de 2012 yılında kendisini aldattığından şüphelendiği eşini bıçakla öldüren ve müebbet hapis cezası alan sanık, yeniden yargılandı.

Eşini öldüren sanık: Beni eve gizlice...
Eşini öldüren sanık: Beni eve gizlice...
GİRİŞ 15.11.2017 12:44 GÜNCELLEME 15.11.2017 12:54
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

23 Mayıs 2012 tarihinde Melikgazi ilçesi Aydınlıkevler mahallesinde bir apartmanın zemin katında meydana gelen olayda, İlhan Üçler, iddiaya göre o tarihte saat 03.00 sıralarında, bir süreden beri ayrı yaşadığı karısı 3 çocuk annesi 25 yaşındaki Demet Üçler'i tartışma sonucu bıçaklayarak öldürdü.

 

Sanık Üçler, yakalanarak nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Yargılandığı mahkemece ağırlaştırılmış müebbet alan sanığın kararı 2014'te Yargıtay tarafından bozuldu, 2014'te tekrar yargılanan sanık müebbet hapis cezası aldı. Yargıtay kararı bir kez saha usulen bozarak, dosyayı yeniden yerel mahkemeye gönderdi.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yeniden görülen davada tutuklu sanık İlhan Üçler ve şikayetçi A.G. ile avukatlar hazır bulundu. Mahkeme, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın müdahil talebini kabul etti.

Tutuklu sanık İlhan Üçler, mahkemede "Olay günü kayınbabam işe gidince, kayınvalidem gizlice beni eve aldı. Eşimin benim evde olduğumdan haberi yoktu. Annesine M.A. isimli birisinden evlilik teklifi aldığını söyleyince diğer odadan çıktım, eşim ile tartışmaya başladık. Eşim bana hakaret edince elimdeki bıçak ile 1 kez vurdum. Daha sonra 39 bıçak darbesi olduğunu öğrendim ama ben 1 bıçak darbesinden başka vurmadım. Eşim annesine 'yaktın beni, dedi. Ben de 'lanet olsun' diyerek bıçağı bırakıp çıktım. 6 yıldır cezaevindeyim" diye konuştu.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık İlhan Üçler'e 'yakın akrabayı kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası vererek, herhangi bir indirim uygulamadı.

KADIN SIĞINMA EVİNDE 1 HAFTA KALMIŞ

Ayrıca Demet Üçler'in ayrı yaşadığı kocasının şiddeti sonucu bir süre kadın sığınma evinde kaldığı öğrenildi.

YORUMLAR 6
  • zulkay karakaş 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın verdigi ifade belliki kendi hazirladıgı uydurdugu ifade degil avukatları tarafından ha irlanmıs uydurulmus okutulup ezberletilmis bir ifade yaa tutarsa adı altında bu katil adamı gazirlayan kıravatlı terörist avukat
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    adam bir tane vurduysa diğer 38 taneyi kim vurdu şaibeli bir durum
    Cevapla
  • Osmanlı1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Zina halinde uygunsuzmu yakaladın öldürüyorsun . İDAM istiyoruz. Asın gitsin. Böle adalet yerin dibine batsın. Allah'ın adaletini istiyoruz. Kulların uydurduğu insanların canını yakan malını talan eden adaleti değil.
    Cevapla
  • Mesud 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet adalet sistemimiz tam bir bitirim. Bu adam idam olsa eski karısını asla bıçaklamaya cesaret edemezdi. Kulların uydurduğu adalet sistemi işte böyle çok yetersiz.
    Cevapla
  • adanalı 6 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl adam yalancı bir defa salladım diyor . avratın ruhen gitmiş dellenmeye ne gerek .şimdi felek sana hakettiğini yapsında gör .çıkartmayın o delikten .
    Cevapla
  • turgay 6 yıl önce Şikayet Et
    allahin vardigi cani allah alir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'