Batman’da gelin arabasının ön kaputuna yatarak bahşiş almak isteyen çocuk pes etmeden arabaya asıldı. Damattan bahşiş alamayan çocuğun gelin arabasına asılması saniye saniye cep telefonlarına kaydedildi. 

Batman Hamidiler Caddesi'nde küçük bir çocuk gelin arabasının önünü keserek bahşiş istedi. Damadın bahşiş vermediği çocuk canını hiçe sayarak aracın ön kaputuna asılarak metrelerce araçla birlikte ilerledi. Canını hiçe sayarak aracın kaputuna asılan çocuğun bu hareketi hem çevredeki vatandaşlar tarafından hem de damat tarafından cep telefonuna kaydedildi. Peşlerini bırakması için arabayı hareket ettiren sürücü çocuğu aracın önünden indiremedi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Yorumlar 20 Yorum Var
  • Misafir 20.08.2018 21:36
    Ne kadar merhametsiz ve cimri. Ne olur çocuğa yirmi lira verse, fakir mi olacak. Esas bu günlerde cömertlik zamanı. و çocuğun öyle arabaya asılması çokmu hoşlarına gitti. Demekki ihtiyacı birisi ki canını hiçe sayıyor
  • hasan 20.08.2018 04:36
    tabi tabi bende tebrik ediyorum o cocuk kaputun uzerinde o hizda giderken dusse ne olacak ona yorum yapan yok.vermeyecekse kovalasin yada o kadar suratli gitmesin
  • Alp 19.08.2018 23:47
    Bir tür gelenektir.Düğün yapılınca herkes mutluluk duyar. damat cimrisye çocuk ne yaptın.Geline de para vermez. :)
  • Kaan 19.08.2018 23:40
    ailesi çalıştırıyor bunları, düğün salonlarının civarında kadrolu bu bebeler, yazık.
  • Konyalı 19.08.2018 17:30
    Can sıkıcı zorla bahşiş saçmalıklarından vaz geçilmeli. Bu yüzden bir çok kavgaya şahit oldum AYIPTIR. Eniyisi vermeyerek bu kötü adetten kurtulmalıyız.
Daha fazla yorum görüntüle