İkinci karısını kurşunlayıp intihar etti

Fatih'te, dini nikahlı eşi Neriman Abiş'in kendisinden olan çocuğunu aldırmamasına sinirlenen Mahmut Yazıcıoğlu, kadını kurşun yağmuruna tuttu.

İkinci karısını kurşunlayıp intihar etti
İkinci karısını kurşunlayıp intihar etti
GİRİŞ 10.06.2011 10:04 GÜNCELLEME 10.06.2011 10:04

Fatih'te, dini nikahlı eşi Neriman Abiş'in kendisinden olan çocuğunu aldırmamasına sinirlenen Mahmut Yazıcıoğlu, kadını kurşun yağmuruna tuttu.

Kurşunlardan birinin karnına isabet ettiği olayda 8 aylık hamile Neriman Abiş ağır yaralanırken, olay sonrası Mahmut Yazıcıoğlu kendi silahıyla başına bir el ateş ederek intihar etti.

İddiaya göre, Mahmut Yazıcıoğlu (52), evli olduğu halde 13 ay önce kiracısı Neriman Abiş (26) ile dini nikahla evlendi. Bir kaç ay sonra hamile kalan Neriman Abiş ile Mahmut Yazıcıoğlu, çocuğu aldırma konusunda anlaşmazlığa düştü. Çocuğun aldırılmasını isteyen Mahmut Yazıcıoğlu, kendisine direnen Neriman Abiş'e şiddet uygulamaya başladı.

Mustafa Yazıcıoğlu, daha önce defalarca dövdüğü Neriman Abiş ile ikamet ettiği Küçükmustafapaşa Mahallesi Pelin Sokak numara 13'teki evinin önünde tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce korsan taksicilik yapan Mahmut Yazıcıoğlu, silahına sarıldı. Mahmut Yazıcıoğlu'nun defalarca ateşlediği silahından çıkan kurşunlardan biri Neriman Abiş'e isabet etti. Abiş kanlar içinde yere yığılırken, Mahmut Yazıcıoğlu, ağabeyinin 100 metre ilerideki Karasarıklı Sokak numara 6'daki dükkanına geldi.

Yazıhaneye giren Mahmut Yazıcıoğlu, silahı çenesinin altına dayayarak tetiği çekti. Yaralı Neriman Abiş, olay yerine gelen ambulansla önce Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine ardından da Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yazıcıoğlu ise özel bir otomobille Fatih'teki özel Medical Park Hastanesi'ne götürüldü. Yazıoğlu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Abiş'in de henüz hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.

Neriman Abiş'in annesi Leyla Abiş'in polis merkezinde verdiği ifadede, Mahmut Yazıcıoğlu'nun kızını daha önce defalarca dövdüğünü ve kızının üç gün yoğun bakımda kaldığını ve çocuğunu aldırması için para ve ev teklif ettiğini, kabul etmeyince de bu olayın gerçekleştiğini belirttiği ifade edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?