Sapık sahte şeyhin eşi konuştu

Bursa’da cennet vaat edip kadın ve erkek müritleriyle ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklanan Uğur K.'nın (47) eşi konuştu. G.K., “20 yıllık evliyiz. Eşim benim isteklerimi ve beni ihmal etmiyordu.” dedi.

Sapık sahte şeyhin eşi konuştu
Sapık sahte şeyhin eşi konuştu
GİRİŞ 13.07.2011 12:53 GÜNCELLEME 13.07.2011 12:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bülent Civanoğlu'nun haberi

‘O İYİ BİR AİLE BABASI’

Sahte şeyhin eşi “Buraya gelen yardımlarla geçiniriz. Geçim sıkıntısı çekiyorduk o yüzden babamın yanına taşındık, kira vermiyorduk” derken iddialarla ilgili şunları söyledi: “Eşim benim isteklerimi ve beni ihmal etmiyordu. Bizi çekemeyenler bunu yaptı, ihbar edenleri biliyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz. Eşimin üzerine atılan suçlamalara inanamıyorum, o iyi bir aile babasıdır.”

Polis tarafından bilgisine de başvurulan G., polislere, eşinin dergâhta kimseyle ilişkiye girdiğini görmediğini, duymadığını ve buna inanamadığını anlattığını da söyledi.

MÜRİTTEN 500 BİN LİRALIK ARSA

G., tapu kayıtlarında eşine ait olduğu ortaya çıkan ve değeri 500 bin lirayı bulan 12 dönüm arsa içinse “Müritler tarafından hediye edildi. Buraya dergâh yapmayı amaçlıyorduk. Eşimin herhangi bir maddi çıkarı yok” diye konuştu. Sahte şeyh, polise yapılan “Kız çocuklarına cinsel istismarda bulunuyor” ihbarı üzerine Duaçınarı Mahallesi’nde dergâh haline getirdiği eve yapılan baskınla gözaltına alınıp çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı.

HABERTÜRK

YORUMLAR 5
  • hasangulten 12 yıl önce Şikayet Et
    faruk emre ye. FARUK bey hangi cami ahır olmuş ve kuran ne zamandan beri yasak olmuş söylermisiniz,tam aksi nerdeyse her sokağa cami yapılıyor ve Türkiye de en iyi maaş alan kesimden biri de imam ve hocalar,günde 5 vakit namaz kıldırmaya ,yani 2-3 saatlik işe ayda 1200 maaş alıyor,lojman dahil her türlü olanaktan faydalanıyorlar.ve heryerde de dini öğreten kuran kursları dolu,demek dini öğreteceklerine siyaset öğretiyorlar millete ki,bu tür olaylar oluyor.millet dinini öğrenemiyor.
    Cevapla
  • Faruk Emre 12 yıl önce Şikayet Et
    Kumpas Olsa Ne Olur. Siz kur'an-ı yasaklayın, tekkeleri, zaviyeleri kapatın, camileri ahır yapın, ondan sonra "sapık şeyhler türedi" deyin. Bu vesile ile manevi boşluğunu doldurmak isteyen cahil bıraktığınız müslümanlar, sapıkların kucağına otursun. Bu sapıklar uzaydan gelmedi, bu sapıkları, biz çok akıllı, çağdaş, uygar, medeni insanlarız diyen, islam dinini gericilik gören örümcek kafalılar üretti.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    MİLLETE KUMPAS KURULUYORSA LANET OLSUN. 28 Şubat darbesi için mantar gibi biten Müslüm şeyhini (Gerçek ehlullahı milyon kere tenzih ederek),turşu gibi kurulan bir tarikatı (Hak tarikatları milyon kere tenzih ederek),Müzikholden alıp getirilerek tesettüre sokulan bir kadını piyasaya sürüp saf milletimize 3 ay arkası yarın kuşağı olarak seyrettirmişlerdi.Yeni senaryolardan-kumpaslardan Allah korusun.Amin.
    Cevapla
  • davut kara 12 yıl önce Şikayet Et
    elle tutulur gözle görülür.... inşallah söylenenler yalandan ibarettir... birazda öyleye benziyor... altından ne çıkacak bakalım...
    Cevapla
  • HACI TEKKURT 12 yıl önce Şikayet Et
    :(((. bu haber erbakanın 28 şubat darbesine zemin hazırlanmış haberlere çok benziyor bu haberi yapan haber 7 olmasaydı gerçekten yin korkmaya başlardım :(((
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!