Bebeğini kanepeye fırlatarak öldürdü

Eskişehir'de eve içkili gelen baba 3 aylık oğlunu 1 metreden kanepenin üzerine doğru fırlatarak ölümüne neden oldu. Anne eşinden korkup olayı sakladı. Baba yargılanıyor.

Bebeğini kanepeye fırlatarak öldürdü
Bebeğini kanepeye fırlatarak öldürdü
GİRİŞ 03.08.2011 13:00 GÜNCELLEME 03.08.2011 13:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanık baba Ahmet Özer (27) ile eşi İlknur Özer (21) hazır bulundu.

Sanık Ahmet Özer, duruşmada, suçlamayı kabul etmeyerek, ''Oğlum 7,5 aylık olarak erken doğdu. Yaklaşık 2 ay hastanede kaldı. Anjiyo yapıldı. İki aydır yanımızda kalıyordu. Çocuğumun ölümüne sebebiyet verecek bir şey yapmadım. Beraatımı talep ediyorum'' dedi.

Anne İlknur Özer ise olay günü eve içkili gelen eşinin ağlayan 3 aylık çocukları Mehmet Can Özer'e tokat attığını iddia etti. İlknur Özer, şunları kaydetti:

''Çocuğun susmamasına sinirlenen Ahmet, oğlumu yaklaşık bir metre mesafeden kanepeye fırlattı. Bunu birkaç kez daha yaptı. Sonra çocuk bayıldı. Ahmet'e 'Çocuğu hastaneye götürelim' dedim. Ahmet 'ılık suyla yıkarız, kendine gelir' dedi. Banyo yaptırdık ve bir, iki saat bekledik. Oğlum kendine gelmedi. Daha sonra Mehmet Can'ı Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine götürdük. Buradaki ilk müdahalenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Oğlum, bir hafta sonra öldü. Çocuğumun ölümüne neden olan eşimden şikayetçiyim.''

Mahkeme heyeti, eksik evrakın tamamlanması için davayı erteledi.

OLAY

Eskişehir'de, 3 Haziran'da ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen ''Mehmet Can Özer'' bebeğin durumu şüpheli bulunmuştu. Polis tarafından ifadesi alınan anne ve baba, bebeği yıkadıkları sırada kafasını çarptığını ifade etmişlerdi.

Bebeğin ölmesi üzerine savcılığa ifade veren anne İlknur Özer, eşinden korktuğu için yalan söylediğini, eve içkili gelen eşinin bebeği kanepeye fırlattığını ifade etmişti. Kafa kemiklerinde kırıklar tespit edilen bebeğin, beyin ve akciğer kanamasına bağlı olarak yaşamını yitirdiği tespit edilmişti.

Baba Ahmet Özer, ''Ölüme sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama'' iddiasıyla tutuklanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • izzet koyuncu 12 yıl önce Şikayet Et
    Hep kötü haber.. Eskişehir de kötü olaylar malesef artıyor.
    Cevapla
  • angarali 12 yıl önce Şikayet Et
    içki insanı hayvandan daha aşşağılık yapar.. bebek cennette yerini aldı, ya içki belasıyla kendi öz evladını öldüren, eşine zulüm yapan o adam kendi geleceğini öngörebiliyor mu acaba. Allah ıslah etsin.
    Cevapla
  • murad ateş 12 yıl önce Şikayet Et
    bebek. allah rahmet etsin,babayı İDAM etmek gerekir bunun başka yolu yok
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    HADİS-İ ŞERİF. Allah rasülü,sevgililer sevgilisi(s.a.v):"İçki bütün kötülüklerin anasıdır" buyurmuş.İşte ortada.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi