Annesi ve ablasını döven kardeşini öldürdü

Adana'da bir genç, kaybolan nüfus cüzdanı yüzünden tartıştığı annesini ve ablasını dövdüğünü iddia ettiği ağabeyini 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Annesi ve ablasını döven kardeşini öldürdü
Annesi ve ablasını döven kardeşini öldürdü
GİRİŞ 02.12.2011 15:37 GÜNCELLEME 02.12.2011 15:37

 Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi 2999 Sokak'ta oturan ve madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Seydullah G. (32), evinde nüfus cüzdanını bulamayınca annesi Gülizar G. (54) ile tartışmaya başladı. Bu sırada kız kardeşi Hatice G. (25) de ''Anneme niye bağırıyorsun? Senin kimliğinin yerini bilmek zorunda mıyız?'' diyerek tepki gösterdi.

Kız kardeşine sinirlenen Seydullah G. annesini darbettikten sonra kız kardeşini döverek kolunu kırdı. Kavga sırasında dışarıda bulunan ve sesler üzerine eve giren Sezai G. (20), Seydullah G'nin annesini ve kız kardeşini dövdüğünü görünce mutfaktan aldığı bıçakla ağabeyini bıçaklayarak kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, eve girdiklerinde Seydullah G'nin cesedini buldu.

Olayın ardından çalışma başlatan ekipler, bir süredir işsiz olduğu belirtilen Sezai G'yi Kozan yolunda bulunan bir üst geçit üzerinde yakalayarak gözaltına aldı.

Zanlı, sağlık kontrolü için adli tıp birimine götürüldüğü sırada, ''Annemi ve kız kardeşimi sürekli dövüyordu. Durmadan bize sorun çıkartıyordu. Ablamı kocaman bir bıçakla doğrayacaktı. Anneme de tekme attı. Ben de müdahale ettim ve mutfaktan aldığım bıçakla ona vurdum. Kim kardeşine zarar vermek ister ki. Çok pişmanım ama her şeyi ailem için yaptım. Kimse kardeş kanı akıtmak istemez. Allah benim başıma verdi başkalarının başına vermesin'' dedi.

Cesedi Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Seydullah G'nin ilk belirlemelere göre vücudunun çeşitli yerlerine 20 bıçak darbesi aldığı öğrenildi. Kolu kırılan Hatice G de tedavi edilmek üzere Adana Devlet Hastanesine kaldırıldı.

AA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi