Üniversiteli gencin feci ölümü

Antalya'da, küspe indirmek isteyen kamyon sürücüsünün yola gerdiği 1 metre yükseklikteki ip, o sırada motosikleti ile yoldan geçmek isteyen üniversite öğrencisi gencin boğazını kesti.

Üniversiteli gencin feci ölümü
Üniversiteli gencin feci ölümü
GİRİŞ 12.01.2012 17:22 GÜNCELLEME 12.01.2012 17:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 İnanılmaz kazada 22 yaşındaki Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Deniz Kılıç, hayatını kaybetti.

Olay, Varsak Altıayak Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesinde meydana geldi. Küspe yüklü 07 AHL 96 plakalı kamyonun sürücüsü Ahmet A., küspeyi indirmek için kamyon kasasındaki balyaları bağladığı ipin bir ucunu yolun karşısındaki ağaca bağladı.

O sırada 07 ECR 64 plakalı motosikleti ile yoldan geçen 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Deniz Kılıç, kaskı olmasına rağmen yerden yaklaşık 1 metre yükseklikte gerilen ipi fark etmeyince, boynu kesilerek feci şekilde can verdi. Kılıç'ın bakkaldan ekmek aldıktan sonra motosikletiyle evine döndüğü belirtildi.

ANNESİ SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Olay yerine gelen emekli öğretmen anne Nurten Kılıç sinir krizleri geçirdi. Acılı anne, Denizli Pamukkale Üniversitesi edebiyat öğretmenliği ikinci sınıf öğrencisi olan ve ara sınavları bittiği için dün gece Antalya'ya gelen oğlunun ardından, "Oğlum nereye gidiyordun?', "Allah'ım bu nasıl bir acı?", "Bu acıya nasıl dayanacağım", "Ölüm için mi geldin buraya?" diye feryat etti. Üniversiteli gencin cenazesi kaldırılırken, ayakta duramayan anne sürünerek oğlunun bacağını öptü.

BABASI ŞOKA GİRDİ

Deniz Kılıç'ın şoka giren öğretmen babası Emin Kılıç ise bir süre oğlunun cenazesinin yanında oturduktan sonra bayıldı.

Kamyon sürücüsü Ahmet A., gözaltına alındı.

İHA

YORUMLAR 2
  • hasan 12 yıl önce Şikayet Et
    yuh yani. uufak ihmaller nelere yol açıyor. adamın hayatı çocuğun canı, anne babanın yüreği. ah akıl ah
    Cevapla
  • mustafa ulvi 12 yıl önce Şikayet Et
    inna lillahi ve inna ileyhi raciun... annenin feryadı gözlerimi yaşarttı.! Allah acılı aileye sabır versin. Gerçekten dayanması zor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'