Topkapı Sarayı'nda seks rezaleti

Topkapı Sarayı'nın kutsal emanetlerin bulunduğu avluda cinsel ilişki rezaleti yaşandı

Topkapı Sarayı'nda seks rezaleti
Topkapı Sarayı'nda seks rezaleti
GİRİŞ 16.02.2012 08:03 GÜNCELLEME 16.02.2012 08:03
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Nazif Karaman'ın haberi

Geçtiğimiz aylarda önce Libyalı bir meczubun silahlı saldırısı, ardından bir güvenlik görevlisinin intiharı ile sarsılan Topkapı Sarayı'nda bir başka şoke eden olay yaşandı.

Topkapı Sarayı'nın bazı çalışanlarının kutsal emanetler ve harem odasının bulunduğu 3'üncü avluda cinsel ilişki yaşadıkları iddiasıyla soruşturma başlatıldı. T.A. isimli saray personeli, 26 yaşındaki bir temizlik işçisi bayanla harem dairesinin yanı başında bulunan bir odada uygunsuz halde görüldüğü iddiasıyla saray yönetimine şikâyet edildi. Aynı bayanın sarayda görevli başka bir personel ile de benzer ilişki yaşadığı iddia edilince Topkapı Sarayı Müdürü Ayşe Erdoğdu konu ile ilgili soruşturma başlattı.

ERKEK SÜRÜLDÜ, KADIN KOVULDU


Yazılı ifadesi alınan T.A. isimli personelin görev yeri değiştirildi. 2 personelin ifadesi alındı. Olaya adı karışan bayan işçinin görevine son verildi. Saray yönetimi her yanı kameralar ile gözetlenen sarayda yaşanan olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Topkapı Sarayı yöneticileri yaşananları doğrularken olayın detayı ile ilgili bilgi vermek istemedi. Olayın yaşandığı 3'üncü avluda bulunan Hırka-i Saadet Bölümü'nde 24 saat Kuranı Kerim okutuluyor.

Sabah

YORUMLAR 26
  • mubinkoçal 12 yıl önce Şikayet Et
    rezalet. dindar insanlardan rahatsız olanlar acaba bu konuda ne duşunuyor yoksa bunları çağdaşlık olarakmı goruyor devletımız vatandaşına dinini öğretseydi acaba ülkemizde bu tıp rezıllıkler yaşanırmıydı orada herzaman kuran ayetlerı okunuyor kuran,ı okumak sunnet okunan yerde dinlemek farz dır bunların kurana bile saygıları yok
    Cevapla
  • Cezmi Irva 12 yıl önce Şikayet Et
    Cem Beye. sizin dedeniz size yalan söylemiş o zaman. yada muhteşem yüzyıl tarihçilerinden etkileniyorsun demek ki. bak bakalım dedelerinin arasında Osmanlı Sultanları kadar asil, dinine düşkün, İslam halifesi varmı? sor ya da o muhteşem yüzyıl tarihçilerine. bulurlarsa yaptır haberini... Pislik sıçratıcaz diye böyle boş boş konularla uğraşmayın. bu arada o mübarek mekanda o işi yapanlarıda bir araştır bakalım. kimlermiş.
    Cevapla
  • Bora TUNCER 12 yıl önce Şikayet Et
    .. Kahrol.
    Cevapla
  • mubinkoçal 12 yıl önce Şikayet Et
    padışah. o padışahlarki dunyaya medeniyeti,adaleti getırmışler dı balkanlar,filistinler tum dunya şimdi osmanlı adaletını arıyor ama bulamıyor o padışahlar 600 sene bu toprakların insanları kardeşçe yaşattılar osmanlı imparatorluğu yıkıldığı zaman bile parası dunyanın en değerli parasıydı geçenlerde de bir araştırmayı okudum şayet doğruysa osmanlı imparatorluğu zamanında tum ülkede sadece 10 evli çift boşanmış gunumuzde belkide gunde 10 çift boşanıyor şimdi çağdaş oluyoruz ya çağdaş olabilmemız için bu tıp olaylar normal karşılanması lazım sanat icra edıyorlar
    Cevapla
  • Cem 12 yıl önce Şikayet Et
    ?. Zorunuza gitti değil mi? Doğru padişahlar seks düşkünüymüş, bunlar senin deden olabilir ama benim dedem kesinlikle değil olsaydı zaten kahrolurdum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı