Ölen sigortasız işçinin eşine maaş bağlanacak

Özalp Kaymakamı Şener Çağlar, İstanbul Esenyurt'taki yangında hayatını kaybeden işçilerden Sevdin Özen'in eşine nisan ayından itibaren devlet tarafından maaş bağlanacağını açıkladı.

Ölen sigortasız işçinin eşine maaş bağlanacak
Ölen sigortasız işçinin eşine maaş bağlanacak
GİRİŞ 28.03.2012 12:46 GÜNCELLEME 28.03.2012 12:46

Kaymakam Çağlar, Özen'in ailesinin oturduğu Hazine köyüne giderek taziye ziyaretinde bulundu. Özen'in eşi Miyase Özen ile bir süre görüşen Çağlar, beraberinde götürdüğü yardım paketlerini verdi.

5 ay önce dünyaya gelen Özge bebeğe de bir adet Cumhuriyet altını takan Çağlar, ''Yangında hayatını kaybeden işçi Sevdi Özen'in eşine nisan ayından itibaren devlet tarafından maaş bağlanacak'' dedi.

Kaymakam Çağlar, 7 çocuğuyla tek gözlü bir evde yaşam mücadelesi verdiğini belirten Özen'e, yeni bir ev yapma sözü verdi. Çağlar, kısa sürede evin yapımına başlayacaklarını ifade ederek, ailenin tüm ihtiyaçlarının kaymakamlık tarafından karşılanacağını kaydetti.

Miyase Özen, devletin kendilerine sahip çıkmasından dolayı Kaymakam Çağlar'a teşekkür etti.

İstanbul Esenyurt'ta 11 Mart'ta Güzelyurt Mahallesi 12. Cadde'deki bir alışveriş merkezi inşaatı şantiyesindeki çadırlarda çıkan yangında 11 işçi yaşamını yitirmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız