Minibüs çarptı yaşlı adam havaya uçtu VİDEO

74 yaşındaki emekli öğretmenin çarpmanın etkisi ile havaya fırlayıp kaldırım üzerine düştüğü kaza görüntüleri saniye saniye kameralara yansıdı.

GİRİŞ 19.04.2012 13:24 GÜNCELLEME 19.04.2012 13:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çorlu'da meydana gelen kazada yolun karşısına geçmeye çalışan emekli öğretmene öğrenci servisi çarptı.

Kaza Kumyol Caddesi Aslan Sokak üzerinde meydana geldi. Belediye binası arkasından geçerek sokak üzerinden Atatürk Meydanı yönüne gitmekte olan Bünyamin T. idaresindeki 59 ZT 619 plakalı öğrenci servisi, yolun karşısına geçmek isteyen emekli öğretmen Hasan Mutlu`ya çarptı.

Çarpmanın etkisi ile havaya fırlayan Hasan Mutlu, metrelerce uzağa savruldu. Güvenlik kameralarına yansıyan kaza anı ise saniye saniye kaydedildi. Kameralara yansın görüntülerde, servis minibüsü şoförünün yaşadığı şok da yer aldı.

Kazanın ardından önce vatandaşların yardımına koştuğu yaşlı adam daha sonra olay yerine ulaşan sağlık ekiplerince ambulansa alınarak Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Öğrenci servisinin çarptığı emekli öğretmen Hasan Mutlu`nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

İHA

YORUMLAR 5
  • FATİH AYDIN 11 yıl önce Şikayet Et
    sn ebu smail. ne alaka simdi bu haberle senin dediğin seyin bağlantisi ne?ya boş konuşmayın Allah aşkına bi senin yazdığına bak bide diğerlerine yalandan yere kaos yaratmaya çalısma!
    Cevapla
  • ebu ismail 11 yıl önce Şikayet Et
    emekli öğretmen. boş veriiiin adam zaten öğretmenmiş(!) hala yaşaması bile suç(!) milli eğitim bakanı duymasın, kesin öğretmene suç bulurdu.
    Cevapla
  • osman 11 yıl önce Şikayet Et
    şöför mü?. şöför bey o daracık sokakta adam öldürmek istiyor madem, neden daha HIZLI aracını sürmüyor, yaya şimdi sadece yaralandı...olmadı olmadı...Allah (c.c) akıl versin, en çok da bana!
    Cevapla
  • Samet Ergül 11 yıl önce Şikayet Et
    çok güveniyoruz. malesef yayalar şoförlere çok güveniyor ve güvensiz davranışlar sergiliyorlar. geçmiş olsun ne diyelim..
    Cevapla
  • Esad Kılıç 11 yıl önce Şikayet Et
    ara yol azami 30 km. adam 60 70 le girdi adama frenlediği halde.. azami hız her ara yolda otuz yani neden buna uyulmuyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!