Serinlemek için ırmağa giren çocuk kayboldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde serinlemek için ırmağa giren 8 yaşındaki çocuk, akıntıya kapılarak kayboldu.

Serinlemek için ırmağa giren çocuk kayboldu
Serinlemek için ırmağa giren çocuk kayboldu
GİRİŞ 27.06.2012 14:53 GÜNCELLEME 27.06.2012 14:53

Boğaz mevkisinde serinlemek için Manavgat ırmağına giren 8 yaşındaki Emrah Uğur, akıntıya kapıldı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen Antalya Sahil Güvenlik ekibi, Antalya Deniz Polisi ve Manavgat İtfaiyesi ekipleri, bölgede su altı ve su üstünde arama yaptı. Arama çalışmalarından şu ana kadar sonuç alınamadı.

Öte yandan çocuğun sulara kapıldığını görerek yardım için atlayan bir kişinin de boğulma tehlikesi geçirdiği, ismi öğrenilemeyen bu kişinin ırmaktaki teknelerde fotoğrafçı olarak çalışan İbrahim Haydar Ayhan tarafından kurtarıldığı öğrenildi.

İbrahim Haydar Ayhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, olaydan kısa süre önce ırmak kenarında oynayan çocukları tehlikeli olacağı konusunda uyardığını söyledi. Ayhan, ''Kısa süre sonra bir kişinin ırmakta batıp çıktığını ve yardım istediğini gördüm. Hemen zodyak ile geldim ve batıp çıkmakta olan kişiyi kurtardım. Ben geldiğimde çocuk ortalıkta görünmüyordu. Irmakta akıntı çok fazlaydı. Sanırım kenarda oynarken akıntıya kapılmış'' diye konuştu

Irmakta kaybolan Emrah Uğur'un, doğum yapmak üzere Manavgat Devlet Hastanesi'ne yatan annesi Döndü Sarıçiçek tarafından, teyzesi ve eniştesi Durdu-Mustafa Kara çiftinin yanına bırakıldığı, çocuğun teyzesinin çocuklarıyla ırmak kıyısında oynarken akıntıya kapıldığı bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı