Alkolmetre tanıtımı müftü üzerinde yapılınca

Alkolmetre tanıtımını Araban İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç’in üzerinde denediler. Müftü sonuca esprili bir yanıt verdi.

Alkolmetre tanıtımı müftü üzerinde yapılınca
Alkolmetre tanıtımı müftü üzerinde yapılınca
GİRİŞ 30.08.2012 15:58 GÜNCELLEME 30.08.2012 16:05

Gaziantep’in Araban İlçesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle jandarma tarafından açılan silah sergisini gezen İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç’e alkolmetre cihazı tanıtılırken, temsili test de yapıldı. Alkolmetreye üfleyen Müftü Sevinç, "Eğer yanlış bilgi vermiş olsaydı ne yapardım diye düşündüm" esprisini yaptı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Araban İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı bahçesinde silah sergisi açıldı. Jandarma Üsteğmen Bekir Çiler’in ev sahipliği yaptığı sergiyi, Araban Kaymakamı Mehmet Haşim Çelik, Araban Belediye Başkanı Ak Parti’li Mehmet Özdemir, Emniyet Müdürü Hakan Çelik, Araban Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesin ve İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç ile çok sayıda davetli gezdi.

Görevliler, sergide silahlar hakkında bilgi verirken, jandarma trafik ekipleri de yol kontrollerinde alkollü sürücüleri belirlemek için kullandığı alkolmetre cihazını tanıttı. Müftü Ahmet Sevinç, alkolmetre tanıtımında gönüllü olarak cihazı üfledi. Temsili alkol testinde temiz çıkan Müftü Sevinç, "Alkol ölçme cihazı doğru çalışıyormuş? Eğer yanlış bilgi vermiş olsaydı ne yapardım diye düşündüm" esprisini yaptı. Sergiye katılanlar bu sözler üzerine kahkahalara boğuldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'