Maganda kuşunu bir can daha aldı

Seydişehir ilçesinde 21 gün önce başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan 12 yaşındaki Gonca Yaman, hayatını kaybetti.

Maganda kuşunu bir can daha aldı
Maganda kuşunu bir can daha aldı
GİRİŞ 12.09.2012 13:31 GÜNCELLEME 12.09.2012 15:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ağır yaralandıktan sonra Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan ve solunum cihazıyla yaşatılan Gonca Yaman (12) yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Gonca'nın cenazesinin, Gökhüyük köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

Gökhüyük köyünde çeşmeden su dolduran Gonca Yaman, 21 gün önce evlerinin önüne geldiğinde bir anda yere yığılmış, yakınlarınca Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük kızın çekilen tomografisinde, başında bir mermi çekirdeği olduğu anlaşılmıştı.

Hayati tehlikesi bulunan Gonca, hava ambulansı ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • hamzat sami 11 yıl önce Şikayet Et
    ruhsatlı silahları yasaklamak çözüm değil!!!. ateşli silahları yasaklasan ne çare...zaten bu tür maganda olaylarının tamamına yakını ruhsatsız silahlar yüzünden olmaktadır arkadaşlar.yani ruhsatlı silahların yasaklanması bu olaya hiç bir çözüm getirmeyecektir.siz zaten çok zor olan ruhsatlı silahlanma yasalarını tamamen yasaklarsanız,ruhsatsız silahlanmanın önünü tamamen açmış olursunuz.önemli olan ruhsatsız silahlanmanın önüne geçebilmektir.buda yasal silahlanmayı kolaylaştırıp(devlet tarafından eğitimi verilerek),gayri yasal silahlanmayıda en ağır şekilde cezalandırarak olur.
    Cevapla
  • Mehmet Emin 11 yıl önce Şikayet Et
    medya elinden geleni yapmıyor. kuş gribi olayını döndürüpp döndürüp ekkranlara taşıyan medya maganda terörünü üstü kapalı geçiyor.
    Cevapla
  • mehmet akif 11 yıl önce Şikayet Et
    sn başbakanım. artık yeter... bir çare lütfen... ateşli silahlar artık kontrol altına alınmalıdır....bu korkunç ve trajedik ölüm, hepimizin başına gelebilir. her yere polis dikemeyiz ama, ateşli silahları yasaklayabiliriz... tbmm bu konuyada bir çare bulamayacaksa, niçin var, niçin vekillere aylık ödüyoruz... yeter artık sayın başbakanım....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı