Bursa'da sokakta saniye saniye ölüm / VİDEO

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yolda yürürken beyin kanaması geçirerek yere yığılan gencin ölüm anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bursa'da sokakta saniye saniye ölüm / VİDEO
Bursa'da sokakta saniye saniye ölüm / VİDEO
GİRİŞ 10.10.2012 11:47 GÜNCELLEME 10.10.2012 16:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre 23 yaşındaki 2 çocuk babası Sezer Halcı, Suyolu Caddesi'nde karşıdan karşıya geçerken aniden fenalaşarak yol ortasında yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 görevlilerin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Halcı'nın beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Durumu ağır olan şahıs Bursa'ya sevk edildi ancak bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Mahmudiye Kabristanı'nda toprağa verilen Sezer Halcı'nın yere yığıldığı an ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • avarel 11 yıl önce Şikayet Et
    başkasının felaketinden rant devşirmek!. bu ne aga, bu denli mi kapitalisleştik? ölümü,trajediyi bile ayağa düşürüyor ,reytinge malzeme yapıyoruz.herşeyi bir pazarlama unsuruna,materyaline indirgiyoruz..ilkin ölçüsüz geliyordu lakin bu manzaraları görünce anti kapitalist müslüman yakıştırması,tanımlaması manidar,hikmetli gelmeye başlıyor...
    Cevapla
  • abuzer düldül 11 yıl önce Şikayet Et
    saniye saniye olunca ne oluyor?. bir ölümü bile reyting malzemesi yapmanin ne geregi var? ınsan toplamak icin "saniye saniye" demek hos birsey degil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?