Foseptik tankına düşen 2 işçi öldü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bağlı Yalıkavak beldesinde 2 işçi foseptik tankına düşerek feci şekilde hayatını kaybetti.

Foseptik tankına düşen 2 işçi öldü
Foseptik tankına düşen 2 işçi öldü
GİRİŞ 17.10.2012 18:00 GÜNCELLEME 17.10.2012 18:00

Şu an itibariyle işçilerin ölümüyle ilgili net bilgiye ulaşılmazken Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Feci olay Bodrum'un Yalıkavak Beldesindeki Yalıkavak Belediyesi'ne ait arıtma tesisinde yaşandı. Sabah saatlerinde Arıtma Tesisi önünde çalışır vaziyette bir kamyon gören vatandaşlar durumdan şüphelenip jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Jandarma ekibinin kısa araştırması sonucu 2 işçinin foseptik tankına düştüğü belirlendi. Olay yerine gelen itfaiye Ekipleri ve AKUT ekibi foseptik tankına düşen 32 yaşındaki Harun Güney ve 28 yaşındaki Levent İyigün 'ün cesedini uzun uğraşlar sonucu zorlukla çıkarıldı. Yaklaşık 6 metre derinliğinde olduğu öğrenilen Foseptik tankından önce Levent İyigün'ün cesedi, ardından Harun Güney'in cesedi çıkarıldı.

Olayla ilgili olarak taşeron firmaya ait 2 işçinin sabah saatlerinde foseptik tankını temizlemek için geldiği ve Levent İyigün'ün bir anlık dalgınlık sonucu içi fosseptik dolu arıtma tankının içerisine düştüğü, Levent İyigün'ü kurtarmaya çalışan Harun Güney'in ise çabaları sonuçsuz kalınca 2 gencin foseptik çukurunda boğularak can verdiği tahmin ediliyor. Acı haberi alınca olay yerine gelen gençlerin yakınları ise cesetler çıkarılırken sinir krizi geçirdi.

Bu arada foseptik çukurundan çıkarılan cesetler Bodrum Devlet

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi