Hem kendini hem eniştesini yaktı

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde yaşlı bir kadının ölümüne sebep olan kazayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Araç sürücüsünün ehliyetsiz olduğu, suçu da eniştesinin üstlenmek istediği ortaya çıktı.

Hem kendini hem eniştesini yaktı
Hem kendini hem eniştesini yaktı
GİRİŞ 01.11.2012 12:25 GÜNCELLEME 01.11.2012 12:25

İzmit ilçesi Tavşantepe Mahallesi Tavşantepe Caddesi Kumlu Sokak'ta kısmi felçli olan 63 yaşındaki Ayşe Kocatürk, sabah yürüyüşüne çıktığı esnada bir aracın altında kalarak kaldırıldığı Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Sürücü olay yerinden kaçarken, çalışma başlatan İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, yaşlı kadına çarpan aracın plakasını 41 LF 226 olarak belirledi.

Polis ekiplerinin araç sahibi Levent G.'nin (32) evine gitmek üzere yola çıktığı esnada zanlı ile eniştesi Ergün D. (33) Bekirpaşa Polis Merkezi'ne geldi.

Ergün D.'nin verdiği ifadede kazayı kendisinin yaptığını ancak korktuğu için kaçtığını söylediği öğrenildi. Ancak polis ekiplerinin sorguları neticesinde aracı aslında Levent G.'nin kullandığı ve ehliyeti olmadığı için de suçu eniştesinin üstlendiği ortaya çıktı.

İfadeleri tamamlanan Levent G. "taksirle ölüme neden olmak" suçundan, eniştesi Ergün D. ise "suçu üstlenmek" suçundan adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki