Dayak yediği kişiyi böyle öldürdü!

Fatih'te Cezayir uyruklu bir kişi, daha önce kendisine dayak attığı ileri sürülen Filistinli arkadaşını bir restoranda yakalayıp silahla vurdu.

GİRİŞ 27.11.2012 14:46 GÜNCELLEME 27.11.2012 15:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, 25 Ekim 2012 tarihinde Fatih'te bir restoranda saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Cezayirli Abdülgani M. (27), daha önce kendisini dövdüğü için öfkeli olduğu aynı mahallede oturan arkadaşı Filistinli Mustafa İbrahim'yi bir restoranda yakaladı. İlk önce restoran önünde bir arkadaşıyla sohbet eden şüpheli, ardından silahla içeri girdi. Abdülgani M.'yi gören İbrahim ise hemen masayı kendine siper etmeye çalıştı.

Öfkeli zanlı, yakaladığı şahsı tartaklamaya başladı. İbrahim ise zanlıya biber gazı sıkarak uzaklaştırmaya çalıştı. Eline aldığı sandalyeyle kendini korumaya çalışan Filistinli genç ise ecel terleri döktü. Sandalyeyle İbrahim'e vuran Abdülgani M. ise uzaklaştırmaya çalıştı. Silahın tutukluk yapması sonucu yeniden tetiğe basan zanlı İbrahim'e ateş etti. “Cezayirli Emir” olarak tanınan Filistinli Mustafa İbrahim, vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinayet dedektifleri, olay yerinden kaçan zanlıyı kısa süre sonra yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette getirilen Abdülgani M., ifadesinde aynı mahallede oturan arkadaşı Mustafa İbrahim'in kendisini sürekli dövdüğü için cinayeti işlediğini söyledi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri biten zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan cinayet kurbanı ile cinayet zanlısının güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Mustafa İbrahim bir lokantada iki arkadaşıyla oturduğu esnada Abdülgani M. elinde silahla içeri giriyor. Zanlı çıkardığı silahı Mustafa İbrahim'e doğrultuyor. Silahı gören cinayet mağduru ile zanlı arasında kavga çıkıyor. Kavgada Mustafa İbrahim can havliyle elindeki biber gazını zanlıya sıkıyor. Daha sonra sandalyeyi sonra da masayı kendine siper etmeye çalıştığı görülüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • alat asim 11 yıl önce Şikayet Et
    hakimler, savcılar, bu işin adalet yanı ile ilgili olanlar suçlu, katil sadece tetilçidir... dövülen şahş derdini kime anlatacak ta , döven "ah keşke yapmasaydım" diyecek adar ceza yiyecek, ve dövülenin içi rahat edecek... hemen salarlar döveni, dövülene de gülerler. işte adalet bu, ibret olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu