Cezaevinden çıktı cinsel saldırıdan tutuklandı

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde 45 gün önce denetimli serbestlik yasasından yararlanarak cezaevinden çıkan Sadettin Polat, bir yüksekokul öğrencisine cinsel saldırı ve fuhuşa aracılık etme suçlamasıyla tutuklandı.

Cezaevinden çıktı cinsel saldırıdan tutuklandı
Cezaevinden çıktı cinsel saldırıdan tutuklandı
GİRİŞ 30.11.2012 10:09 GÜNCELLEME 30.11.2012 10:09

Çeşitli suçlardan cezaevinde bulunan ve 45 gün önce Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında tahliye olan 44 yaşındaki Sadettin Polat, iddiaya göre Şebinkarahisar'da tanıştığı Yüksekokul öğrencisi 21 yaşındaki G.O.'yu alarak Suşehri İlçesi'ndeki evine getirdi. Fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine Suşehri ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Sadettin Polat'ın evine baskın yaparak evde bulunan öğrenciyi gözaltına aldı. Öğrencinin polisteki sorgusunun ardından ekipler, dün akşam saatlerinde de Sadettin Polat'ı gözaltına aldı. Yapılan sorgulamanın ardından Saadettin Polat, G.O.'ya yönelik 'cinsel saldırı' ve 'fuhuşa aracılık etme' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Sadettin Polat, Giresun Şebinkarahisar Cezaevi'ne gönderildi.

DOSYASI ÇOK KABARIK

Tutuklanan Sadettin P.'nin ilçede bir çok vukuata karıştığı ortaya çıktı. Polat, 2003 yılında Suşehri ilçe merkezi hükümet konağı önünde bıçakla çocuğunu kesmeye kalkışmış, 2005 yılında eşini, kayınvalidesini ve çocuğunu evde rehin almış, 2006 yılında yine hükümet konağı önünde üzerine benzin döküp kendini yakmak istemiş ve boşandığı eşi F.D.'ye evinde tecavüz etmekle suçlanmış.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?