Hırsızlara imamdan dayak

Fatih'te bir camide hırsızlık yapmaya çalışan 4 hırsızın, cami imamından yediği dayak görüntüleri kameralara böyle yansıdı.

GİRİŞ 22.01.2013 15:06 GÜNCELLEME 22.01.2013 15:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hırsızlık olayı, Fatih Bodrum Mesihpaşa Camii'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Camiyi soymaya çalışan 4 hırsız camiyi kolaçan ettikten sonra hırsızlık girişiminde bulundu. 2 hırsız gözcü olarak beklerken diğer iki hırsız ise camiyi keşfe çıktı. Evinde ki güvenlik kameralarından camiyi izlerken hırsızları gören imam, eline aldığı demirle camide hırsızlara adeta meydan dayağı attı.

Neye uğradığını anlamayan hırsızlar imamın elinden kurtulmak için büyük mücadele verdi ancak yaşlı imamla baş edemeyen hırsızlar çareyi kaçmakta buldu. Hırsızları tek başına döverek uzaklaştırmayı başaran imamın bu görüntüleri güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenirken, imamın 26 yıl boyunca Bodrum Mesihpaşa Camii'nde görev yaptığı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Bir dost 11 yıl önce Şikayet Et
    yasaların olmadığı yerde insanlar kendi yasalarıyla yaşar... imamın ellerine sağlık....... bu sabah tv de bu video yayınlandı. haber spikeri imamın yanlış yaptığını, suçluları adalete teslim etmesi gerektiğini vs. vs. anlattı. bu adalet sistemi ile 2 gün sonra tekrar çıkıp tekrar çalacaklarını biliyoruz. ozaman "imamın eline sağlık" demek geliyor içimden...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!