Go-kart yarışında genç kızın kafası koptu! VİDEO

Sakarya'daki bir alışveriş merkezinin otoparkında oluşturulan pistte go-karta binen 24 yaşındaki Tuğba Erdoğan, hızla bariyere çarpınca başı koparak öldü.

GİRİŞ 07.02.2013 16:11 GÜNCELLEME 07.02.2013 18:05
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Olay bugün saat 13.30 sıralarında, çevreyolu kenarında bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında oluşturulan go-kart pistinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, arkadaşlarıyla birlikte go-karta binmek üzere piste gelen gelen Tuğba Erdoğan, araca binip tur atmaya başladı. Emniyet kemerininin üst şeridini göğsü yerine boynuna geçirdiği ileri sürülen genç kız, araçla hızlanarak turunu sürdürdü. Aşırı hızlı bir şekilde yol alan Tuğba Erdoğan, bir virajı dönüşü sırasında bariyere çarptı. Çarpmayla birlikte Tuğba Erdoğan'ın başı vücudundan ayrıldı. Genç kızın bindiği go-kart aracı 5 metre kadar ilerledikten sonra durdu.

İnanılmaz kaza sonrası pistte bulunanlar şoka girdi. Tuğba Erdoğan'ın arkadaşları, sinir krizi geçirdi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

GENÇ KIZIN KAFASINI ATKININ KOPARDIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

Adapazarı Ozanlar Mahallesinde bir alışveriş merkezinin go-kart pistinde meydana gelen korkunç go-kart kazasının genç kızın boynundaki atkının aracın tekerleğine dolanması sonucu meydana geldiği iddia edildi.
Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Tuğba Erdoğan'ın go-kart aracına yasak olmasına rağmen boynundaki atkıyla bindiği iddia edilirken, genç kızın boynundaki atkının go-kart aracının tekerleklerine sarıldığı, bu esnada ise süratle giden araçta bulunan talihsiz öğrencinin boynunun söz konusu atkı tarafından kesildiği ve kafasının vücudundan bu şekilde ayrıldığı iddia edildi. 

KAYNAK: DHA, İHA
YORUMLAR 25
  • melek emte 8 yıl önce Şikayet Et
    mekani cennet olsun allah ailesine sabir versin olumun nerde nezaman olcagini allah bilir onuiz nolcamiz
    Cevapla
  • Ahmet KAHRAMAN 11 yıl önce Şikayet Et
    demedi demeyin. olayın faili kolye zinciri çıkacaktır.
    Cevapla
  • Abdullah Tekin 11 yıl önce Şikayet Et
    son durak. "son durak" filmi gibi. üzücü :(
    Cevapla
  • Remzi Altunkaya 11 yıl önce Şikayet Et
    reklam ve magazin icin haber7 den iyi yer bulamazsiniz. haber basliklari millete öyle bir reklam havasi veriyorki sanki magazin haberi okuyoruz basliklar genelde bakın böyle sey görmedınız ınanılmaz
    Cevapla
  • burak sönmez 11 yıl önce Şikayet Et
    haber7 ailesi lütfen bu. başlığı değiştirin, genç kızın kafası koptu! bu başlık sevenleri bir yana bizi bile dehşete düşürüyor, genç kızın talihsiz vefatı deyin başka birşeyin deyin ama artık lütfen bu tür başlıklar kullanmayın. müslüman merhamet sahibi olur, bu size hiç yakışmıyor. haber yapmak artık sırf spot başlık koyup reklam almak olmamalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!