İki arkadaşın av macerası acıyla bitti

Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Yava köyünde iki arkadaşın av macerası acıyla bitti.

İki arkadaşın av macerası acıyla bitti
İki arkadaşın av macerası acıyla bitti
GİRİŞ 17.02.2013 15:07 GÜNCELLEME 17.02.2013 15:07

Avda 17 yaşındaki O.K yanlışlıkla arkadaşı 18 yaşındaki İsmail Gökbel'i vurdu. yakın mesafeden vücuduna saçmaların isabet ettiği İsmail Gökbel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olay, geçtiğimiz gün Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Yava Köyü'nde meydana geldi. İddialara göre; İsmail Gökbel ve O.K. Cumartesi öğle saatlerinde Yava köyünde domuz avına çıktı. Avda farklı yönlere giden iki arkadaş, yaklaşık bir saat sonra bir araya geldi. Bu sırada O.K'nin elinde olan tüfek bilinmeyen bir nedenle ateş aldı. Tüfeğin ateş alması sonucu 18 yaşındaki İsmail Gökbel'in vücuduna ok sayıda saçma isabet etti.

Arkadaşını yanlışlıkla vurduğu iddia edilen genç hemen 112 acil ekiplerini arayarak yardım istedi.
112 acil yardım ekipleri olay yerine giderek İsmail Gökbel'e burada ilk müdahaleyi yaptı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Gökbel, daha sonra ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan talihsiz genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz kazayı haber alan gencin ailesi ve yakınları hastaneye akın etti.

Avda arkadaşı tarafından yakın mesafeden vurulan İsmail Gökbel'in cenazesi kesin ölüm nedeninin araştırılması için Yerkesik Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hz. Meryem sahtekarlığı! İşte öne çıkan detaylar!
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş!.."