Bahtsız hırsızlar güvenlik kamerasında!

Beşiktaş'ta park halinde bulunan otomobili çalmak için 3 kez teşebbüste bulunan bahtsız hırsızlar, otomobili çalamayınca, içerisindeki evrak çantasıyla yetendi.

GİRİŞ 27.02.2013 08:40 GÜNCELLEME 27.02.2013 11:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre olay Beşiktaş 4 Levent Akçam Caddesi'nde üzerinde meydana geldi. Özel bir şirkete ait park halindeki otomobili gözüne kestiren hırsızlar, çalıntı olduğu iddia edilen siyah renkli bir otomobil ile hırsızlık için keşfe çıktı.

Keşifte çalacakları otomobili belirleyen hırsızlar, şirket çalışanı görünce çöp kutusuna bir şeyler döker gibi yaparak oradan uzaklaşıyor. İkinci gelişinde kapıyı açmakta kullandıkları cisim kırılınca yeniden ayrılan hırsızlar, üçüncü gelişlerinde otomobilin arka camını kırıyor ve koltukta bulunan evrak çantasını alarak hızla uzaklaşıyor.

Yaşanan bu anlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, hırsızlar çaldıkları iddia edilen siyah bir otomobil ile keşif yapıyor. Gözüne kestirdikleri otomobili bulan şahıslar tam teşebbüse geçmek isterken şirket çalışanın çıkması üzerine çöp kutusuna bir şeyler döker gibi yaparak uzaklaşıyor.

İkinci gelişinde otomobilin içerisine bakan hırsızlar kapıyı açmakta kullandıkları cisim kırılınca yeniden dönüyor. Üçüncü gelişlerinde tedbirli gelen hırsızlardan biri gözcülük yaparken biri de yanında getirdiği cisim ile otomobilin arka camının kıran hırsız otomobili çalamayacağını anlayınca, koltuk üzerinde bulunan evrak çantasını alarak uzaklaşıyor. Yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplandıran şirket yetkilisi Gökhan Öztürk, "Hırsızlar bir deneme yapıyor. İlkinde çalışanımız onları fark ediyor. Çöp atar gibi yaparak uzaklaşıyorlar. Daha sonra tekrar gelerek aracı kontrol ediyorlar. Aracı çalmak istiyor. Fakat kapıyı açamayınca aracın içinde bulunan çantayı alarak uzaklaşıyor. Hırsızların yakalanması için gerekli mercilere başvurumuzu yaptık" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Abdullah Balcı 11 yıl önce Şikayet Et
    sn yetkililer. 15 Şubat gübegündüz, şehri göbeğinde evimden 15.000 TL civarı altın çaldı hırsızlar. Daha ne kadar daha müsamaha gösterilecek bu hırsızlara. Bereket versin ki evde kimse yoktu. Yetkililerin umursamaz tavırları ise cabası. Şikayet dilekçesi yazdırmak için gittiğimiz büroda söylediklerimizi yazdırmak için adeta yalvardım. bu işin sonu hayra varmayacak. sn yetkililer lütfen bizleri bu hırsız-arsızların elinden kurtarın.
    Cevapla
  • Yaşayan Ölü 11 yıl önce Şikayet Et
    bahtsız (Farsça). Gelecekteki olayları kaçınılmaz bir biçimde belirleyen ilahi iradenin insan ve toplum için çizdiği yaşayış biçimi, kader, talih... evet hırsızların sonu kötü olacak bahtsızlar
    Cevapla
  • OKÇAY ERSOY 11 yıl önce Şikayet Et
    ACIDINIZ MI HIRSIZLARA. Hırsızı haber ederken hırsıza empati yapmış gibisiniz. O arabanın sahibi siz olsaydınız bu haberi böyle mi yapardınız
    Cevapla
  • GONYALI 11 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN BAŞBAKANIMIZA VE YETKİLİLERE. ne zamana kadar seyretmeye devam edecegiz bu hırsızlıkları magdurların bütün yetkililerde hakkı vardır bunu unutmayın bu vebalin hesabını veremezsiniz mahşerde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi