Kamerayı farketmeyince böyle görüntülendiler

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, elektrik malzemeleri satılan dükkandaki güvenlik kameralarından birinin yönünü çevirerek hırsızlık yapan 2 kişi, fark etmedikleri diğer kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kamerayı farketmeyince böyle görüntülendiler
Kamerayı farketmeyince böyle görüntülendiler
GİRİŞ 05.03.2013 16:28 GÜNCELLEME 05.03.2013 16:28

Durak Mahallesi Fevzi Paşa Sokak'ta, elektrik malzemeleri satılan iki katlı dükkanı bulunan Yılmaz Şaşmaz, sabah iş yerine geldiğinde yaklaşık 2 bin metre elektrik kablosuyla 5 kaçak akım rölesinin yerinde olmadığını fark etti.

Dükkanın zemin katındaki iki güvenlik kamerasının bir gün öncesine ait kayıtlarını inceleyen Şaşmaz, kameralardan birinin yönünün değiştirildiğini, diğer kameranın da 2 hırsızlık şüphelisini görüntülediğini saptayarak, polise haber verdi.

Kayıtları inceleyen polis ekipleri, müşteri gibi davranan şüphelilerden birinin avize satın almak istediğini söyleyerek Şaşmaz ile üst kata çıktığını, diğer şüphelinin ise alt kattaki kameralardan birinin yönünü çevirdiğini ve öbür kamerayı fark etmeden kabloyla kaçak akım rölelerini montunun altına gizlediğini belirledi.

Ekipler, bir avizeyi beğenip ambalaj yaptıran şüphelinin daha sonra geleceğini söyleyerek, arkadaşıyla dükkandan ayrıldığını tespit etti.

Kamera tarafından saniye saniye görüntülenen şüphelilerin yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den Marmara için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun