Hamburger hakkındaki korkunç gerçek

ABD'nin Utah eyaletinde yaşayan David Whipple 1999 yılında dünya çapında şubeleri olan bir fast-food restoranından hamburger aldığında, aradan geçen 14 yılda yiyeceğinin aynı kalacağını muhtemelen düşünmemişti.

Hamburger hakkındaki korkunç gerçek
Hamburger hakkındaki korkunç gerçek
GİRİŞ 24.04.2013 08:24 GÜNCELLEME 24.04.2013 10:47
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Ancak Whipple'ın hamburgeri bu özelliğiyle "The Doctors" programına konu oldu.

"NE KADAR BOZULMAYACAK DİYE SAKLADIM"

Whipple, aslında arkadaşlarına enzimlerin nasıl işlediğini göstermek istediğini belirterek, "Arkadaşlarıma bu hamburgerin koruyucularla dolu olduğunu göstermek için bir ay boyunca paketinden çıkarmamıştım. Daha sonra unuttum gitti. İki yıl sonra hamburgeri ceketimin cebinde buldum. Ondan sonra da bu iş nereye kadar gidecek diye devam etmeye karar verdim" diye konuştu.

HİÇBİR BOZULMA YOK

Whipple, fotoğrafları yayınlanan hamburgerin üzerinde küf ve mantar izi ya da tuhaf bir koku bile olmamasına dikkat çekti. Hamburgerde değişen tek şey arasına konan turşunun geçen yıllarda ortadan kaybolması oldu.

Hamburgerin fişini de saklayan Whipple, bu örneği sağlıklı beslenmelerini sağlamak için torunlarına da gösterdiğini ifade etti.

YORUMLAR 13
  • cafer31 10 yıl önce Şikayet Et
    Evde yapın. Canınız hamburger istediyse yada çocuğunuz özenip istediyse köftesini temiz temiz kendiniz yapın güvenilir yerdende ekmeğini alın( ihe satıyor mis gibi) evdeki turşudan katın içine afiyetle yiyin. Ne olduğu belirsiz şeyleri yemeyin.
    Cevapla
  • mevhibe inal 10 yıl önce Şikayet Et
    temizlerinden yiyin.. yeni emperyalizm gıda işine de el attı. bir taraftan dünyaya gmo, sentetik kimyasallar yedirip-içirirken bir taraftan da dünyadaki bitki ve hayvan tohumlarının genlerini değiştirip, patentini alıyor. en son gmo mısıra, spermlere hucum eden doğum kontrol geni ilave edildiğini söylüyorlar. hayvan yetiştirme fabrikaları! da korku evleri gibi. bitkiyi hayvanı sevgiyle doğal büyüten çiftçimiz, tohum ve hayvanlarımız koruma altına alınmalı. geleceğimiz için a+ hastaneler değil, a+ gıda politikalarımız olmalı...
    Cevapla
  • ndrshn 10 yıl önce Şikayet Et
    pavlov'dan bir söz. "gün gelecek iyi insanlar için dağ başındaki otlardan başka yiyecek bir şey kalmayacak."
    Cevapla
  • Ozan Kale 10 yıl önce Şikayet Et
    plastik. yarı sentetik diye biliyordum tam sentetikmiş, 10 yıl garanti verilir rahatlıkla
    Cevapla
  • Sabit Kal 10 yıl önce Şikayet Et
    Hamburger'in inkar edilemiyecek en önemli faydası. cesetlerinizin çürümesini yıllarca geciktirmesidir. Konserve ile beslenen ve cesetlerini yaktırmayan insanlardan ortaya çıkan gerçek, konservelerdeki koruyucuların sadece kendilerini korumadığı, yiyenlerin cesetlerinide uzun süre konserve (to conserve= koruma, kollama, dayandırtma) etmesidir. Vücudun ve tabiatın çürüme prensibine göre yaratıldığından yola çıkanlar ile, cesedini mumyalamak isteyenler...herkes kararını ona göre versin. Ama konserve etmenin=mumyalamanın en temez özelliğinin zehir olduğunu ve vücuttaki, maddelerdeki tabi bakteri ve virusları zehirleyerek, hayatta kalmamızı sağlayan ana öğeleride yok ederek koruduğunu unutmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!