Kıyma diye bakın ne yiyiyoruz!

Ünlü restoran sahibi Cüneyt Asan, gıda teröristlerinin son hilesi olan etsiz köftenin nasıl yapıldığını açıkladı.

GİRİŞ 08.05.2014 07:01 GÜNCELLEME 08.05.2014 07:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Daha fazla kâr etmek için uğraşan işletmecilerin uyguladığı taktiği gözler önüne seren Cüneyt Asan, bu köftenin yüzde yüz kanserojen olduğunu vurguladı. Asan, sahte köfte için "Doğru olmayan malzemelerle birleştiğinde atom bombası olur. İnsanları mahveder" derken, 'Ahlâk ve vicdanı oturmamış insanlar bunu kâra dönüştürmek için kullanıyorlar. 15-30 TL'ye köfte, salam, sosis, sucuk alıyorsanız mutlaka bunu yiyorsunuz anlamına gelir." dedi.

ETSİZ KÖFTE NASIL YAPILIYOR?

Daha fazla para kazanmak isteyen işletmecilerin uyguladığı taktiği bir bir anlatan Cüneyt Asan, tavuk, yürek, ekmek ve yağ olduğunu söyledi. Hazırladığı harca tuz , yağ ve karabiber ekleyen Asan, gerçek etteki kan görevini görmesi için de bir bardak suya 'karbin' isimli bir boya kattı. Hazırlanan maddeleri iki kez kıyma makinesinden geçirten Asan, insanların gerçek kıyma ile kendisinin hazırladığı etsiz kıymayı anlayamayacağını söyledi. Asan, pişirdikten hatta sahte köftenin yendikten sonra bile fark edilemeyeceğini vurguladı.

YORUMLAR 4
  • turgut yasin gökay 9 yıl önce Şikayet Et
    kurbanınızı kesin. kasaptan alışveriş yapmana gerek yok. ben 1 sene derin dondurucuda bekletiyorum. dışardan ne olduğunu bilmediğim ürünü almaktansa. böyle yaparım daha iyi olur.
    Cevapla
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    BU NE ANLAMA GELİR?. Etrafımızı hatta yakın çevremizi bir gözden geçirelim. Allah korkusu var mı? İnsan haklarına riayet ediliyor, saygı duyuluyor mu? Bence hayır! Peki Allah korkusunun olmaması ne anlama gelir? Söylemeye dilim varmıyor ama dinsizlikten de öte bir konuma getirilmiş toplum. Her türlü isyan, haksızlık ve haramdan Yüce Allah cümlemizi korusun!
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    Insan sagligiyla oyniyanlarin hepsini. En az 30 yildan basliyan cezalara carptiracaksin,yaninda da trilyonluk para cezalari..Yiyecek ve ayni zamanda tv kanallarinda surekli subliminal mesaj verenlerede ayni sekilde, kimisi beden saglisi kimisi ruh sagligini bozuyor ikiside dost degildir dusmandir haindir..
    Cevapla
  • Faruk Doğrusöyler 9 yıl önce Şikayet Et
    Boyar madde... Kullanılan boyar madde KARMIN bir tür böcektir, kaktüs üzerinde bakteri şeklinde büyür, bu böcekler itina ile toplanır, oldukları gibi ezilir ve ortaya çıkan o kan irin yığını boya olarak kullandırılır. Maalesef Türkiye'de üretim yapan firmalar bu boyayı (boya diyebiliyorsanız) fazlasıyla kullanmaktalar, bazısı ithal ettikleri ülkelerden Helal sertifakası bile almışlar, ancak ne asr-ı saadette ne de sonrasında ehli sünnet alimlerince bugüne kadar böcek yenebileceğine dair bir fetva verilmemiş, sadece maliki mezhebinde çekirgenin bir türüne ait çok zor durumda kalınması durumunda yenebileceğine dair bir fetva var. Boyar madde olarak neden böcekten imal edilen KARMIN kullanılmaktadır, çünkü renklerindirme oranı diğer maddelere göre çok daha fazladır. Kısacası PARA, PARA, PARA. Allah(cc) cümlemizi bu durumlara karşı uyanık olmayı nasip etsin. Lütfen kendinize ve özellikle çocuklara aldığınız kırmızı ve sarı renkteki gıdaların içeriklerine bakın, piyasada KARMIN li ürünler var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat