Bakan Müezzinoğlu'ndan Cem Yılmaz'a yanıt

Sağlık Bakanlığı ile LÖSEV arasındaki hastane polemiğine Cem Yılmaz da katılınca, Müezzinoğlu, "Planlara herkesin uyması gerekiyor" dedi.

Bakan Müezzinoğlu'ndan Cem Yılmaz'a yanıt
Bakan Müezzinoğlu'ndan Cem Yılmaz'a yanıt
GİRİŞ 26.02.2015 08:57 GÜNCELLEME 26.02.2015 08:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

LÖSEV'in Ankara'da yaptırdığı hastaneye ruhsat vermediği gerekçesiyle eleştiri oklarının yöneltildiği Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Doktorlarını yurt dışından getirirlerse problem çözülür” dedi.

Destek vermek için LÖSEV'i ziyaret eden ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın “İyi ki ben Sağlık Bakanı değilim, yoksa buraya madalya dağıtmaktan bayağı masrafa girecektik” şeklindeki sözlerine ise Müezzinoğlu, şöyle cevap verdi: “Bir sanatçı ile polemiğe  girmek istemiyorum. Bir sanatçının güzelliğe hayran kalması normal. Ama ben sadece güzelliğe bakmam, planlama ve adaleti de hesaba katarak çalışmam gerekir. Cumhurbaşkanını bu işe alet etmesinler. Biz bakanlık olarak planlama yapıyoruz. Bu plana özel sektör, dernek ve vakıfların da uyması gerekiyor. LÖSEV de bunlardan biridir. Benim sadece Ankara'daki değil, Van, Bitlis'teki diğer lösemili çocukları düşünmem lazım. Oralardaki hematologları bünyelerine alırlarsa diğer yerlerdeki çocuklar ne olacak?..”

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 4
  • Fikret 9 yıl önce Şikayet Et
    cem yılmaz niye karışıyor ki? tamam lösev'i severiz destekleriz ama bu konuda haksız. hastane yapmadan önce ülkedeki onkolog sayısını düşünmesi gerekiyordu yoksa sağlık bakanlığı niye engel olsun?
    Cevapla
  • derya 9 yıl önce Şikayet Et
    bakan müezzinoğlu cem yılmaza gayet kibar bir cevap vermiş bence. çok bir bilgim yoktu bu konuda ama eğer lösev bakanlığa sormadan izin verilenden daha büyük bir hastane inşa ettiyse tabi ki bakanlığı suçlamaya hakkı yok. kaldı ki yeterli onkologun olup olmadığını bile araştırmamışlar ne diyeyim bakan iyi demiş.
    Cevapla
  • Can 9 yıl önce Şikayet Et
    bunların zihniyet bu zenginler için fakirlerin doktorlarına bile göz dikiyorlar. yuh diyorum
    Cevapla
  • AHMET 9 yıl önce Şikayet Et
    cem cevap versene bakana vandaki doktoru ankraya getirttin para uğruna yine madalya dağıtmaya devam edecek mi!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!