Antalya'da domuz gribi şüpheli ölüm

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde yaşayan 33 yaşındaki çiftçi, grip şüphesiyle gittiği hastanede hayatını kaybetti.

Antalya'da domuz gribi şüpheli ölüm
Antalya'da domuz gribi şüpheli ölüm
GİRİŞ 17.03.2015 17:44 GÜNCELLEME 17.03.2015 17:44

Edinilen bilgiye göre, Döşemealtı Çığlık Mahallesi’nde çiftçilikle uğrasan bir çocuk babası 33 yaşındaki Murat İçen, iki gün önce gribal enfeksiyon şikayeti ile önce aile doktoruna başvurdu. Aile doktoru, İçen'in mutlaka akciğer filmi çektirmesi gerektiğini söyledi. Rahatsızlığı artan Murat İçen aynı gün akşam saatlerinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi acil servisine başvurdu, ancak kalabalık nedeniyle muayene olamadı.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Cumartesi günü sabaha karşı rahatsızlığı artan İçen, bu kez Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine müracaat etti. Buradaki tedavisinin ardından tekrar eve dönen İçen, rahatsızlığı devam edince özel bir hastanenin dahiliye bölümüne başvurdu. Akciğer filmi çekilen İçel'in hastaneye yatması gerektiği söylendi. Bunun üzerine Atatürk Devlet Hastanesi'ne yatırılan Murat İçen, akciğerlerdeki tahribat nedeniyle yoğun bakıma alındı. Cumartesi öğle saatlerinde yoğum bakım ünitesine alınan İçen, bir gün sonra hayatını kaybetti.

ÖLÜM NEDENİ TAHLİL SONUCU ORTAYA ÇIKACAK

İçen’in cenazesi Çığlık Mahalle Mezarlığında toprağa verilirken, kesin ölüm nedeninin ise Ankara Hıfzısıhha'dan gelecek tahlil sonucu ile belirleneceği kaydedildi.
 
"DOKTORLAR DOMUZ GRİBİNDEN ŞÜPHELENDİ"

Evlerinde taziyeleri kabul eden baba Zeki İçen, oğlunun ikin gün boyunca dört doktor dolaştığını söyledi. İki gün önce oğlunun sağlam olarak beton kırdığını ifade eden baba İçen, "Hafif bir öksürük şikayeti ile doktora gitti. Ciğerlerinin bu kadar kısa sürede tahribat olması doktorları da şaşırttı. Nefes almakta zorlanıyordu. 'Akciğer rahatsızlığı' dediler. Yoğun bakıma aldılar, cihaza bağladılar. Yoğum bakımda iyiydi. İşaretle konuştum. Doktoru 'hastalığın ilerlemesini durdurduk' dedi sevindik. Gece tekrar solunum cihazına bağlamışlar. Uyuttular bir daha uyanmadı. Doktorlar domuz gribinden şüphelendi" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler