Mevsim geçişlerinde saç dökülmelerine dikkat!

Kış mevsimin bitmesi ve ilkbaharın geldiği şu günlerde, en fazla muzdarip olunan konuların başında saç dökülmesi sorunu yer alıyor.

Mevsim geçişlerinde saç dökülmelerine dikkat!
Mevsim geçişlerinde saç dökülmelerine dikkat!
GİRİŞ 25.03.2015 17:01 GÜNCELLEME 25.03.2015 17:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sağlıklı, dolgun ve canlı saçlar herkesin sahip olmayı arzuladığı bir durumdur. Özellikle mevsim geçişlerindeki saç dökülmesi ve beraberinde deri yüzeyinde açık alanların oluşması, estetik dışı görüntüsüyle bu durumu tersine çeviriyor.

Makul oranlarda saç dökülmesinin son derece normal olduğunu söyleyen Estetik International Sağlık Grubu doktorlarından Dr. Mustafa Kemal Ataönder, saçların bazı dönemlerde büyüdüğünü, bazı dönemlerde ise, dinlenme ve dökülme evresi geçirdiğini söylüyor.

Dökülme evresinin ise genellikle bağışıklık sisteminin zayıfladığı mevsim geçişlerine denk geldiğini söyleyen Ataönder, Estetik International laboratuvarlarının 2 senelik bir çalışma ürünü olan Organik Saç Ekimi Enjeksiyonu’nun mevsim geçişleri başta olmak üzere, başka sebepler yüzünden dökülen saçlarda son derece etkili sonuçlar aldıklarını belirtti.

“SAÇLARININ AVUÇ AVUÇ DÖKÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEYEN HASTALAR VAR”

Organik Saç Ekimi’nin ayrıntılarına değinen Ataönder, “Herhangi bir sağlık sorunu olmadığı halde, saçlarının avuç avuç döküldüğünü söyleyen hastalarımız oluyor. Bu hastalarımıza Organik Saç Ekimi Enjeksiyonu yaparak, dökülmesinin durmasına ve yeni saçların çıkmasına yardımcı oluyoruz. Yeni çıkan ve mevcut saçlar da bu enjeksiyon sayesinde son derece parlak, gür ve sağlıklı oluyorlar” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • cet 8 yıl önce Şikayet Et
    Gece geç yatilirsa, saçlarda dökülür.saatler ileri alınacağına gösteriş icin gereksiz yanan lambalar söndürülsün.yatsı namazından dolayı geç yatmak zorunda kalıyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak