Aile hekimleri 3 gün iş bırakıyor

Aile hekimleri hafta sonu işe gitmediklerinde aldıkları ceza puanının yükseltilmesini protesto için bugünden itibaren 3 gün iş bırakıyor.

Aile hekimleri 3 gün iş bırakıyor
Aile hekimleri 3 gün iş bırakıyor
GİRİŞ 20.05.2015 10:20 GÜNCELLEME 20.05.2015 11:05
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, görevini yerine getirmeyen aile hekimlerine yaptırım uygulanacağını söyledi.

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Dr. Bayazıt İlhan, 10 bin aile hekiminin işsiz kalabileceği uyarısında bulundu.

Mersin’de, inşaatı devam eden şehir hastanesinde incelemelerde bulunan Bakan Müezzinoğlu, “Ben aile hekimlerimizin yüzde 80’inin bunun içinde olmadığını zaten biliyorum. Katılım yüzde 3’ü, 5’i geçmeyecektir. Onlar da ideolojik duruşlu” dedi. İş bırakacak aile hekimlerine yaptırım uygulanmasının söz konusu olup olmadığı sorusu üzerine Müezzinoğlu, “Neticede görevi neyse o görevi yapmadığı zaman tabii ki yaptırım olacaktır” dedi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 20
  • Doğrucu davut 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce sağlık personeline sahip çık ondan sonra Konuş. Adam doktoru hastanede sırtından vuruyor sen de hala aile hekimlerinin nöbetiyle Uğraş. Bu gidişle Çalışacak personel bulmayacaksın
    Cevapla
  • Ayda bi sefer 8 yıl önce Şikayet Et
    Ayda bir sefer hadi bilemedin iki sefer nöbet tutuyorlar sonra bu tür idelojik saplatılarla hareket ediyorlar... bunların bir cogu zaten Gülen örgütüne göbekten bağlı olan elemanlar. diğerleride ülke batarsa batsın umurumuzdamı diyen tertipler....bende aile hekimliği içerisinde olan birisiyim... aldıkları parayı haketmeyenler var içlerinde.. onlarda bakanın dediği gibi %20 ye tekabül eder
    Cevapla
  • sasa 8 yıl önce Şikayet Et
    doktorlar kendilerini çok büyütüyorlar istiyorlar ki herkes çok fazla saygı duysun onları yere göğe sığdıramasın hep pohpohlasın, iyi güzelde mesleğinin icabı neyse onu yapacaksın ve aldığın ücrette bu ülkede çok çok iyi, e ne istiyorsun kardeşim başka. beğenmiyorsan bırak zorla mı doktorluk yaptırıyorlar. 8-10 bin tl. maaş alıyor aile hekimleri karşılığını vereceksin elbette kusura bakma yani. adam okumamış diye ve 1000 tl. ye çalışıyor diye eşek mi oldu peki ya sen ne oldun kral mı.
    Cevapla
  • gak-guk 8 yıl önce Şikayet Et
    Resimdeki adam Engin Altan Düzyatanın yaşlanmışı gibi....
    Cevapla
  • Metin CANIDEMIR 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah vicdan merhamet versin.Başka ne diyeyim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!