Ordu'ya 400 yataklı hastane müjdesi

AK Parti Ordu Milletvekili Çanak, 400 yataklı Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin proje ihalesi 24 Şubat'ta yapılacağını açıkladı:

Ordu'ya 400 yataklı hastane müjdesi
Ordu'ya 400 yataklı hastane müjdesi
GİRİŞ 11.02.2016 18:03 GÜNCELLEME 11.02.2016 18:03

Oktay Çanak, gazetecilere yaptığı açıklamada, ODÜ Kampüsü içerisinde kamulaştırılan ve çevre yolu güzergahında bulunan arazinin yerinin belirlenmesinin ardından hızlı şekilde çalışmaya başladıklarını belirtti.

Hastanenin inşaatına bir an önce başlamak istediklerini ifade eden Çanak, "Geçtiğimiz hafta hastanenin inşa edileceği araziyi belirledik. Fazla zaman kaybetmeden çok kapsamlı, üstün teknolojik özelliklere sahip şehir hastanesi olarak inşa edilecek ODÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin projesinin hazırlanması için kolları sıvadık. Proje ihalesi Sağlık Bakanlığı tarafından 24 Şubat'ta yapılacak. Projenin hazırlanmasının hemen ardından fazla gecikmeden hastane ihalesini yaparak inşaata bir an önce başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş'un da konuyu yakından takip ettiğini anlatan Çanak, en kısa sürede dünya standartlarında bir hastaneyi Ordu halkına kazandıracaklarını sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor