Kudret narı o kanseri yok ediyor!

Kudret narı saymakla bitmeyen faydalarıyla mutfaklarımızda yerini almaya başladı. Uzmanlar, bu mucize yiyeceğin yeni bir faydasını buldu.

Kudret narı o kanseri yok ediyor!
Kudret narı o kanseri yok ediyor!
GİRİŞ 01.02.2017 10:06 GÜNCELLEME 01.02.2017 12:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şeker hastalığına faydasından dolayı tüm dünyada popüler bir besin haline gelen kudret narının başka bir faydası daha ortaya çıktı. Son yıllarda yapılan araştırmalar, kudret narı yaprağının ve meyvesinin kanser tedavisinde, özellikle meme kanserinde etkili olduğunu gösteriyor.

2010'da yapılan bir deneyde, kudret narının kanser hücrelerinin üremesini engellediği görüldü. Araştırmalar pozitif olsa da kudret narının meme kanserini nasıl iyileştirdiği hala soru işaretiydi.
 
Ancak 2013 yılında Çinli araştırmacılar, kudret narında bulunan, insülin stabilizasyonuna ve glikoz metabolizmasına etkisi bilinen glikozitlerin meme kanseri tümörleriyle savaştığını buldu.

Göğüs kanserinin yanı sıra kudret narı, diğer kanser türlerinin tedavisinde de etkili. 2015'te yapılan başka bir araştırma kudret narı suyunun, pankreas kanser hücreleri arasındaki hücresel iletişimi azalttığını ortaya çıkardı.
 
Pankreas kanseri türleri kemoterapiye karşı oldukça dayanıklı olduğu için hayatta kalma oranı oldukça düşük. Buna karşın kudret narı suyunu kemoterapi ilaçlarında kullanan uzmanlar, kanserle savaşta etkili olduğunu gördü.

Kanserle savaşması ile birlikte kudret narının sağlığa pek çok faydası mevcut. Kudret narı ayrıca diyabeti ve insülin direncini önlüyor, metabolizmayı düzenliyor, iltihabı önlüyor. 

 

YORUMLAR 3
  • Cemal Dağıstanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Kanser hastasıyım, çaresizlikten her habere inanasım geliyor ama ne ilacından ne bitkisinden fayda göremedim. Rabbimden geldi diyip katlanıyorum hamdolsun. bugünüme şükür olsun.
    Cevapla
  • uyan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah sifa versin.
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Kudret yok Mideye iyi geliyor yok şöyle faydalı yok böyle faydalı hepsi hikaye benim Midem rahatsızdı aylarca kullandım hiç bir faydası olmadı? yine ilaçlarla iyileştim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma