Giresun

Yağlıdere'de Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Toplantısı

12:42 01 Eylül 2015
Yağlıdere'de Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Toplantısı

Yağlıdere ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyon Toplantısı yapıldı.

Espiye'de bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlhan Bahçekapılı, ilçede halk eğitim merkezi bünyesinde geçen eğitim-öğretim yılında 33 kurs açıldığını, bu kurslara 452 kursiyerin katıldığını, bu yılki hedefin bin 200 kursiyer olduğunu söyledi.

Yağlıdere Kaymakamı Hasan Günaydın ise halk eğitim merkezlerinin, Hayat Boyu Öğrenme faaliyetleri çerçevesinde toplumun pek çok ihtiyacını karşılamakta olduğunu belirtti.

Günaydın, bu çalışmaların resmi kurumlar ve sivil toplum örgütleri işbirliğiyle gerçekleştiğini ifade ederek, "Onların desteklerine her zaman ihtiyaç duymaktayız. Bu zamana kadar Halk Eğitim Merkezimiz aracılığıyla toplumumuzun sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sunan pek çok kurs açıldı ve bu kurslardan çok sayıda vatandaşımız faydalanmıştır'' diye konuştu.

Toplantıya, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Levent Bozan, Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Soylu, kamu kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, köy muhtarları ile temsilcileri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.