Giresun

Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonası

18:43 01 Şubat 2016 1 Yorum Var
Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonası

Ülke genelinde 60 şehirden 431 sporcunun katıldığı, Türkiye Boks Federasyonunun eski Başkanı Taşkın Konuralp adına düzenlenen Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonası Giresun'da başladı.

Giresun 19 Eylül Spor Salonu'nda 6 gün sürecek müsabakalar sonucunda 6 Şubat Cumartesi günü sporcular şampiyonluk için ter dökecek.

Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Konuralp, salonda gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonaya 60 şehirden 431 sporcu katıldığını söyledi. Yüksek katılımlı güzel bir organizasyon gerçekleştiğini dile getiren Konuralp, şunları kaydetti:

"Burada mücadele eden sporcular da 2020 Olimpiyatları'nın çekirdek kadrosunu oluşturacaklar. Dereceye giren sporcular Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına hazırlanacaklar. Bizim asıl amacımız olimpiyatlarda derece almak, bu sporcular 2020 Olimpiyatları'na hazırlanacak. Cuma günü yarı finaller, cumartesi günü de finaller olacak. Katılım da yüksek olduğu için güzel maçlar seyredeceğiz. Boksa ilgi olması da bizi mutlu ediyor."

Konuralp, Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonası'nın 30 yıl sonra tekrar Giresun'da düzenlendiğini belirterek, "Bu turnuvanın şöyle de bir özelliği var, benim babam Taşkın Konuralp eski Boks Federasyonu başkanı, onun adına yaptık turnuvayı. En son turnuva 1986 yılında yapılmıştı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Durdane Kuşcu 8 yıl önce Şikayet Et
    benım oglumun hakkını yedıler hakemler oglum ılk deneyımı dıye elledıler rakıbını yendıgı halde satılık hakemler yenılmıs olanı bırıncıılan edıyorlar mıllı takımdaymıs derecesı varmıs boyle sacmalık olurmu cekımler var haksızlık bu gunah hak yemek adamgıbı olanları alında 0limpiyatlara gırın kaybedenlerı kazandırısa satılmıs hakemler nah gırersınız sız olimpiyatlara satılıklar bırde adamgıbı konusup yazı yazıyorl oglum rakıbını dovuyor hıc yumruk yemıyor ve hakem ogluma sen kaybettın dıyor boyle sacmalıkmı olur satılmıslar           
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.