Giresun

Basketbolda maçın ardından

22:04 13 Şubat 2016
Basketbolda maçın ardından

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Rönesans TED Ankara Kolejliler'i uzatma sonunda 90-87 yenen Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Aleksandar Trifunovic, "Kazandığımız için çok mutluyum. Önemli bir galibiyet" dedi.

Trifunovic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Rönesans TED Ankara Kolejliler karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Ligin kalan kısmında daha iyi yerlere gelmek için mücadele edeceklerini vurgulayan Trifunovic, şunları kaydetti:

"Maçın içerisinde problemlerimiz oldu. Açıkçası kendimizi iyi kontrol edemedik. Özellikle savunma ve ribaunt kısmında kontrolsüzdük. Hücumda yetenekli takımız ama bu yetenekleri beraber kullanamıyoruz. Bizim için psikolojik olarak çok zor bir maçtı. Kazandığımız için çok mutluyum. Önemli bir galibiyet."

Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Hasan Özmeriç ise maça iyi başlamalarına rağmen sonunu getiremediklerini aktararak, "Maça iyi başladık ama ikinci periyotta ciddi bir skor dezavantajına yakalandık ve devre sonunda soyunma odasına girdik. Maçı son topa kalmadan kazanabilirdik. Maalesef olmadı. Kaybettiğimiz için üzgünüz" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.