Giresun

Maçın ardından

19:39 14 Şubat 2016
Maçın ardından

PTT 1. Lig'de sahasında Göztepe'yi 3-1 mağlup eden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "6 maç sonra gelen galibiyet bize nefes aldıracak" dedi.

Sözeri, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, haftalardır iyi mücadele etmelerine rağmen bunu skora yansıtamadıklarını belirtti.

Göztepe maçında alınan galibiyetle kötü gidişatı önlediklerini ifade eden Sözeri, "Haftalardır iyi mücadele ediyorduk ama tabelaya yansıtamıyorduk. Sonunda kazanmayı başardık. Maçın başından sonuna kadar üstün taraf bizdik. Göztepe takımı da bizim gibi 6 maçtır kazanamıyordu. Böyle yaralı bir takıma karşı oynadık. Rakip karşısında etkiliydik.Güzel ve önemli bir galibiyet oldu bizim için. 6 maç sonra gelen galibiyet bize nefes aldıracak. Bundan sonra hedeflerimize basamak basamak gideceğiz. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

- Göztepe cephesi

Göztepe Teknik Sorumlusu Fatih Kavlak ise, yaptığı açıklamada, Giresun deplasmanından istemedikleri bir sonuçla ayrıldıklarını dile getirdi

Zor bir hafta geçirdiklerini anlatan Kavlak, "Yine de bu maça hazırlanmaya çalıştık. Fakat beklemediğimiz bir skor oldu. İlk yarıda birkaç pozisyon bulduk. Rakibimiz çok iyi kontra atağa çıktı. Bir pozisyonda korner dönüşü geliştirdikleri atakta Gosso kırmızı kart gördü. Arkasından golü yedik. İkinci yarıda 10 kişi başlayınca işimiz iyice zorlaştı. Buradan beklemediğimiz bir skorla ayrılıyoruz. Bu oyuncuların yeni hocayla dönüş yapacağına inanıyorum."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.