Giresun

Yağlıdere Belediyesinden halka açık iftar

22:58 27 Haziran 2016
Yağlıdere Belediyesinden halka açık iftar

Yağlıdere Belediye Başkanlığı tarafından ilçe merkezindeki Mustafa Kemal İlkokulu bahçesinde 500 kişiye iftar yemeği verildi.

Yağlıdere Belediye Başkanın Abdurrahman Kırhasanoğlu, iftarın ardından yaptığı konuşmada, şefkat ve merhamet ayı olan Ramazan vesilesiyle iftar yemeğinde ilçede bütün vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

İlçede Ramazan ayı boyunca her akşam değişik köy ve mahallelerde iftar programlarının yapıldığını belirten Kırhasanoğlu, şunları kaydetti:

"Ramazan ayının ilk günlerinde mahalle ve köylerimizde nerelerde iftar programlarının yapılacağının kararlaştırdık. Köylerde iftarları birbirileriyle çakıştırmamaya çalıştık. Bugünde ilçe merkezimizde belediyemizin yapacağı iftar günü vardı. Bunu da bu akşam hayırlısıyla gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Mevlam tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Çok güzel bir şekilde bu akşam ki iftar yemeğini düzenlemiş olduk. Bütün hemşehrilerimizin önümüzdeki Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik ediyorum."

İftara, Yağlıdere Kaymakamı Hasan Günaydın, İlçe Jandarma Komutanı Levent Bozan, Emniyet Amiri Turgay Cengiz, AK Parti ilçe Başkanı Temel Işık ile vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.