Giresun

Giresun'da askeri helikopterin düşmesi

15:12 08 Temmuz 2016
Giresun'da askeri helikopterin düşmesi

Yağlıdere Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İbrahim Yuva, Alucra ilçesi Tohumluk köyü kırsalında düşen askeri helikopterde yaralananların hastanelerinde yapılan ilk müdahalelerinde üstün gayret gösteren personele teşekkür ettiğini söyledi.

Yuva, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın ardından hastane personelinin yaralılara müdahale etmek için adeta seferber olduklarını belirtti.

Personellerinin cansiperane çaba gösterdiğini vurgulayan Yuva, "Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 5 Temmuz tarihinde meydana gelen olayda yaralıların, başhekimliğini yaptığım Yağlıdere Devlet Hastanesine getirileceği bilgisini aldık. İzindeki doktor ve hemşire arkadaşları acil olarak hastaneye davet ettik. Tüm personelimiz kısa zamanda hastaneye ulaştı ve yaralılara müdahale edildi. Bayram nedeniyle ilçemizde bulunan ve haberi duyan yakın çevredeki doktor arkadaşlarımız da hastanemize bizlere destek olmak için geldiler. Tüm üstün gayretleri ve çabaları için hastane çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.