Giresun

Maçın ardından

22:55 01 Ekim 2016
Maçın ardından

TFF 1. Ligin 6. haftasında sahasında Ümraniyespor'u 2-0 mağlup eden Giresunspor'un teknik direktörü Mustafa Kaplan, "Bugün maçı isteyen takım bizdik ve kazandık." dedi.

Kaplan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Ümraniyespor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

İyi bir oyun sonucu net bir skorla kazandıklarını ifade eden Kaplan, şöyle konuştu:

"İyi bir takımız. İyi oyunculardan kurulu bir ekibiz. Bugün de maçı isteyen taraf bizdik ve kazandık. İyi bir oyun ve net bir skor. İçeride üçte üç yaptık. Yerli ve yabancı oyuncularımızın kaynaşması için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Giresunspor'un yeri daha yüksekler olmalı. Rakip takım oyunu çirkinleştirmeden oynadı. Biz 1, 2 ve 3. bölgeleri iyi kapattık. Savunmamızda fazla pozisyon vermedik, ileride daha üretken taraf bizdik. Kazandığımız için mutluyuz."


- Ümraniyespor cephesi

Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek ise çok kötü bir oyun sergilediklerini belirterek, "Çok fazla söylenecek bir şey yok. Giresunspor bugün bizden daha iyi oynadı. Gerçekten takımımızı tanımakta güçlük çektik. Sezon başından beri bir kırılmadır, bir şansızlıktır gidiyor. İnşallah düzeltmeye çalışacağız." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.