Giresun

Giresunspor seriyi devam ettirme hedefinde

19:10 20 Şubat 2017
Giresunspor seriyi devam ettirme hedefinde

TFF 1. Lig'de son 5 maçını kazanan Giresunspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Bu rekabet sezon sonuna kadar devam edecek, ayakta kalan kazanacak. İnşallah ayakta kalan taraf biz olmak istiyoruz." dedi.

İldiz, Giresunspor Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde her takımın her takımı yenebileceğini belirtti.

Takımların, puanların yanı sıra kadrolarla da birbirine çok yakın olduğuna dikkati çeken İldiz, her maçta her türlü sonucun olabileceğinin geçtiğimiz haftalarda görüldüğünü söyledi.

İldiz, puanların yakın olmasının rekabeti iyice kızıştırdığını vurgulayarak, "Biz kimsenin puanlarına bakmıyoruz. Her haftayı çok ayrı ayrı düşünüyoruz. Elimizden geldiğince kendi puanlarımızı çoğaltmaya çalışıyoruz. Bu rekabet sezon sonuna kadar devam edecek ayakta kalan kazanacak. İnşallah ayakta kalan taraf biz olmak istiyoruz." diye konuştu.

Cuma günü Atatürk Stadı'nda Elazığspor'u konuk edeceklerini dile getiren İldiz, şunları kaydetti:

"Rakip iyi bir takım. Eskişehirspor karşısında verdikleri mücadeleyi de net bir şekilde gördük. Çok da takviyeler aldılar devre arası, bu nedenle ligde bulundukları konumla takımın kapasitesi doğru orantılı değil. O nedenle biz kiminle oynayacağımızı biliyoruz. Zorlu bir mücadele olacağını da biliyoruz ancak tabii ki başarının devamını istiyorsanız, zorlukların üstesinden gelmelisiniz. Biz de bunu istiyoruz."

Öte yandan Giresunspor, TFF 1. Lig'in 22. haftasında 24 Şubat Cuma günü Elazığspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.