Giresun

Tirebolu klibi tamamlandı

14:15 23 Mayıs 2017
Tirebolu klibi tamamlandı

Tirebolu ilçesinin tanıtımı için hazırlanan "Giresun'un içinde" türküsünün klibi 32 farklı mekanda çekildi.

Kültürel ve tarihi mekanlar da dahil ilçenin 32 farklı yerinde kamera önünde ve arkasında 32 kişinin 90 günlük çalışması sonucunda klip oluşturuldu.

Tirebolu’ya gönül veren bir gurup ilçe tanıtımına katkıda bulunmak, tarihi ve coğrafyasıyla turizmde hak ettiği yere ulaşmak için Tirebolu İçin Söylüyoruz Projesi kapsamında “ Giresun’un içinde” türküsünü seslendirdiler. Bu projede ilçenin 32 farklı yerinde, kamera önün ve arkasında 32 kişinin emek vererek 90 günde tamamlanan proje öncelikle Tirebolu halkının beğenisine sunuldu.

Yönetmenliğini Tirebolu İletişim Fakültesi öğrencisi Velat Elden, yapımcılığını Osman Altay, Salih Hanoğlu ve Kadir Can Çamur, aranjörlüğünü Erhan Çak'ın yapmış olduğu projede ortaya çıkarılan klip vatandaşların beğenisine sunuldu.

Proje yapımcısı Altay, gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin ilçenin yaşam tarzı, kültürü ve doğal güzelliklerini benimsemiş kişiler tarafından yapıldığını ifade ederek, bu işi hiçbir ticari amaç gütmeden, sadece gönüllülük esasına dayanarak gerçekleştirdiklerini belirtti.

Projede hazırlanan "Tirebolu İçin Söylüyoruz" adlı klibe sosyal paylaşım siteleri üzerinden ulaşılabiliyor, klip ayrıca işaret diliyle de anlatılıyor.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.