Giresun

Doğankent'te güvenlik toplantısı

13:29 25 Mayıs 2017
Doğankent'te güvenlik toplantısı

Doğankent'te, ilçe Kaymakamı Mustafa Ayvat Başkanlığında huzur ve güvenlik toplantısı yapıldı.

Harşıt 15 Temmuz Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda, katılımcılar dolandırıcılık, evden hırsızlık, güvenli internet, trafik, terör gibi konularda bilgilendirildi.

Toplantıda konuşan Kaymakam Ayvat, vatandaşlar tarafından muhtarlara aktarılan güvenlik ve asayişle ilgili sorunların, önerilerin ve taleplerin konuşulması bir araya geldiklerini ifade etti.

"Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir aile ortamında yaşamaları, ilçemiz ve köylerinin daha güzel, yaşanabilir bir yer haline getirebilmek için yerel idareler, muhtarlar ve vatandaşlar olarak birlikte hareket edebilmemiz açısından toplantılarımız yararlı olacaktır." diyen Kaymakam Ayvat, köylerde görülebilecek her türlü asayiş olayının 155 ve 156 nolu telefonlardan emniyet güçlerine bildirilmesini istedi.

Toplantıya, Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, İl Emniyet Müdür Yardımcısı İlker Emir, İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Doğancı, Emniyet Amiri Özel Çaylı, ilçedeki kamu kurumlarının müdürleri ile muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.