Giresun

Giresunspor iddialı bir takım kurmayı hedefliyor

13:55 05 Haziran 2017
Giresunspor iddialı bir takım kurmayı hedefliyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un başkanı Mustafa Bozbağ, yeni sezon için hedefe gidecek bir takım oluşturacaklarını söyledi.

Bozbağ, Giresunspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, 2016-2017 sezonu için koydukları ilk hedefi yakaladıklarını söyledi.

Her yıl takımın üstüne koyarak devam ettiğini dile getiren Bozbağ, Giresunspor'u güzel günlerin beklediğini savundu.

Bozbağ, gelecek sezonun çalışmalarına başladıklarını belirterek, "İlk defa bu sözü duyacaksınız ama bütçe olarak birazcık borçlanmamız gerekecek. Bu şehri heyecanlandıran hedefe götüren bir takım oluşturacağız. Giresunspor her şeyiyle süper ligi hak eden bir takım." diye konuştu.

Çok güçlü bir ligin kendilerini beklediğine işaret eden Bozbağ, "Çıkanlar da inenler de çok güçlü bütçelere sahip. İşi sıkı tutacağız, öncelikli hedefimiz sağlam basmak, düşmeye oynayan takımlara baktığınızda bunları anlayacaksınız." değerlendirmesinde bulundu.

Mustafa Bozbağ, hırsı olmayan, takımda memleketin armasını hissetmekte sorun yaşayan futbolcular gördüğünü kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Mutlaka bunlar seneye kadroda yer almayacak. Giresunspor çok kısa sürede yabancı oyuncularını alacak, teknik direktörünü belirleyecek. Bu liglerde çalışmış hocalardan birini, tecrübeli birini takımın başına getireceğiz. 1 Temmuz'daki kampa 18 kişiyle gitmiş olacağız. Yabancı oyunculardan Panajotis Dimitriadis ve Dodo'yu takımda tutmayı düşünüyorum. Kesinlikle 6 yabancı olacak. 15-20 milyon civarında bir bütçe yapmayı planlıyoruz, Artık Giresunspor riske girecek durumda."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.