Giresun

Yeşilgiresun Belediyespor "devam" kararı aldı

14:15 05 Haziran 2018
Yeşilgiresun Belediyespor "devam" kararı aldı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nden bir alt lige düşen Yeşilgiresun Belediyespor'da kulüp başkanı Kerim Aksu, yaptıkları toplantıda aldıkları kararla Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde oynamaya devam edeceklerini bildirdi.

Aksu, yaptığı yazılı açıklamada, yönetim kurulu olarak gelecek sezonu değerlendirme adına toplantı yaptıklarını belirtti. Takımlarının 2015 yılında Süper Lig'e çıktığını ve şehri burada temsil ettiğini anımsatan Aksu, şöyle devam etti:

"Birçok zorluğa rağmen ligde üç sezon mücadele ettik. Geride kalan sezonun son maçlarında aldığımız talihsiz saha sonuçları neticesinde Türkiye Basketbol 1. Ligi'ne düştük. Yönetimimiz ile yapmış olduğumuz toplantıda aldığımız kararla 1. Lig'de oynamaya devam edeceğiz."

Aksu, Giresun'un futbolun yanı sıra basketbol şehri olduğuna işaret ederek, "Bir alt lige düşmemiz bu şehrin umutlarını yitirmek değildir. Daha göreceğimiz çok güzel günlerimiz var. Mücadelemiz devam edecektir. Bu şehirde bu basketbol sevgisi olduğu sürece ne futboldan ne de basketboldan vazgeçemeyiz. Mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.