Giresun

AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk:

12:49 12 Temmuz 2018
AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk:

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun'un başta fındık olmak üzere, her alanda daha da gelişmesi için gayret edeceklerini bildirdi.

Milletvekili Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Haziran'da yapılan seçimde Giresun halkının Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 64 oranında oy desteği sağladığını, bu oranla Giresun'un Türkiye genelinde 33. sırada yer aldığını kaydetti.

24 Haziran seçiminde sağladıkları desteklerden ötürü başta Giresunlular olmak üzere Türk halkına teşekkür eden Öztürk, "Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihimizin en önemli seçimlerinden olan 24 Haziran seçimlerinde, bizim her daim yanımızda olan, gittiğimiz her yerde bize sonuna kadar destek olduklarını açık açık beyan eden ve bu desteklerini sandığa taşıyan hemşehrilerimize bir kez daha en kalbi duygularımla şükranlarımı sunarım." ifadelerini kullandı.

Giresun halkının kendilerine verdiği sorumluluğu iyi bildiklerini ve gereğini yerine getirmek için çalışacaklarını vurgulayan Öztürk, şunları aktardı:

"Bizler dün olduğu gibi bugün de yarınlarımız için çalışacağız. Giresun'un başta fındık olmak üzere, her alanda daha da gelişmesi için gayret edeceğiz. Bu amaçla fındık üreticimizin, işçimizin, memurumuzun, emeklimizin, esnafımızın, gençlerimizin her zaman, her daim yanlarında olacağız. Onların bize verdiği sorumluluğu, güveni asla boşa çıkartmayacağız. El birliği ile hemşehrilerimizle sürekli istişare halinde olarak, onların dertlerinde derman olmaya çalışacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.