Giresun

Giresun'da denizde boğulan çocuklar toprağa verildi

14:13 12 Temmuz 2018
Giresun'da denizde boğulan çocuklar toprağa verildi

Giresun'un Piraziz ilçesinde serinlemek için girdikleri denizde boğulan üç çocuğun cenazeleri toprağa verildi.

Bahçelievler Mahallesi Eğrice mevkisinde dün serinlemek için girdikleri denizde boğulan Furkan (7) ve kardeşi Gürkan Memiş (6) ile kuzeni Melih Memiş için Yenimahalle Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından 3 çocuğun cenazesi, ilçeye bağlı Çayırköy'deki aile kabristanlığına defnedildi.

Törende, Furkan ve Gürkan'ın babası Serkan, annesi Hatice Memiş ile Melih Memiş'in babası Ali ve annesi Yeşim Memiş sinir krizi geçirdi. Her iki aileyi yakınları teselli etmeye çalıştı.

Bahçelievler Mahallesi Eğrice mevkisinde dün, Furkan ve kardeşi Gürkan Memiş ile kuzenleri Melih Memiş serinlemek için girdikleri denizde akıntıya kapılarak kaybolmuştu. Vatandaşların ihbarı üzerine AFAD, AKUT, sahil güvenlik ve Giresun Belediyesi itfaiye ekipleri çalışma başlatmıştı. Arama çalışmalarında Furkan Memiş kurtarılmış, Gürkan Memiş ile Melih Memiş'in cesedine ulaşılmıştı. Furkan Memiş ise kaldırıldığı Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bugün hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.