Giresun

Köylüler bu halde buldu!

09:27 14 Temmuz 2018 1 Yorum Var
Köylüler bu halde buldu!

Giresun’da annesini kaybeden yavru karacaya köylüler sahip çıktı.

Yavru karacaya sahip çıkan köylüler aç kalan ve korkmuş haldeki yavruyu biberon ile beslerken, sevimli karacanın biberondan süt içme anları ise sosyal medyada paylaşılarak ilgi odağı oldu. Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkililerine teslim edilecek olan sevimli yavrunun yeterli büyüklüğe geldikten sonra doğal yaşamına salıverileceği öğrenildi. 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Karaca yavruları doğdukları zaman güçsüz ve savunmasız olurlar. Yüksek otların arasına yatıp hareketsiz dururlar. Ayrıca kokularıda yoktur. Bu sebepten yırtıcıların onları bulması kolay değildir. Anneleri onları uzaktan gözlemler. Malesef bizim halkımız bunu bilmez ve bu yavruların terkedildiğini sanır.Yavruları alıp aslında onlara en büyük kötülüğü yaparlar. Malesef orman Bakanlığı da bu konuda insanları bilinçlendirme hususunda hiçbirşey yapmaz ve bu yavruların çoğu telef olur. Kurumların görevlerini yapmaları önemlidir.
    Cevapla
  • T.C. 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah im nasıl tatlı birşey.Merhamet insana nede cok yakışıyor çok şükür müslüman bir toplumuz kötülüklerin değil böyle güzelliklerin haberlerini görmek istiyoruz.Allah razı olsun ona bakan kişiden.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.